torstai 7. elokuuta 2014

Mustavalkoista Marimekkoa!



Hei,

Mun vaatehuoneeseeni on muuttanut muutama uusi mekko. Marimekon Kaste ja Laila. Kumpikin ovat mun lemppariväreissä, eli mustavalkoisia. Vielä on ollut liian kuuma niitä käyttää, mutta voin jo niin kuvitella syksyn, mustat paksut sukkahousut ja noi mekot päälläni.
Täytyykin tilata taas Hemarilta 200den sukkiksia, on muuten hyviä ja venyy jopa isommallekkin ladylle.



Kuten olenkin teille tässä kertonut, niin olen aivan mielettömän ihastunut ajattomiin ja kauniisiin mekkoihin. Noissa kummassakin se ajattomuus näkyy, noita voisi hyvin nähdä vielä kymmenienkin vuosien päästä ilman, että tulisi tunne, että nyt ei kyllä ole vaatteet ihan tältä vuosikymmeneltä.

Tykkään ihan hirmuisesti tuon Kaste-mekon A-linjaisesta mallista ja noista taskuista. Se on nimittäin ainainen ongelma, ettei mekoissa ole taskuja tarpeeksi.



Laila-mekossa taas pidän sen tiukemmasta, mutta silti venyvästä mallista. Sen kanssa on hyvä yhdistää neule- tai farkkutakki syksymmällä...

Vielä en uskaltautunut noihin pukeutua ja kameran eteen, mutta katsellaan mitä syksy tuo tullessaan, josko vaikka näyttäisin teille miltä noi sitten ihan mun päällä näyttävät.

Ei enää varmaan ketään ihmetytä tämän blogin nimi, Lady mustavalkoinen. On nimittäin sen verran mustavalkoisia vaatteita mulla, että ihan itseäänkin naurattaa. Toisaalta, miksi sitä pitäisi pukeutua muuhun väriin jos niistä ei silleen diggaile?

Mutta mulla on teille pieni ylläri kotikolostani, liittyen väriin...
Huomenna siitä sitten enemmän. ;)


Mitäs tykkäsitte mun uusista mekoista? Eikö ollutkin aika meikäläisen oloisia rättejä?


Puss ja aurinkoa,

Jonna

6 kommenttia:

  1. Nättejä mekkoja! Itsekin pukeudun aikalailla musta-valkoisiin vaatteisiin. Toki sini-valko ja puna-valko raidalliset vaatteet ovat myös kivoja, etenkin näin kesällä! Ja korallinpunainen on myös kesän väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että kun itsekkin osaisin olla kotoisasti muissa väreissä, kun mustassa ja valkoisessa. Koralli on kyllä kaunis varsinkin vähän ruskettunutta ihoa vasten.
      Onneksi kynsilakoilla mä saan jo tarpeeksi väriä. ;)

      Poista
  2. Tosi kivoja mekkoja. Itsekkin pukeudun tosi paljon musta-valkoisiin vaatteisiin.
    Mukavaa viikonloppua.

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin. Mä tykkään noista ihan kybällä. :)
      Sulla on siis myös klassinen maku vaatteiden väreissä, ja onhan se helppoa kun voi yhdistää niihin mitä vain väriä jos tahtoo.

      Ihanaa viikonloppua sinnekkin.

      Poista
  3. Hei, minuakin kiinnostaa nuo 200den sukkahousut. Mistä niitä tilaat?
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tilaan ihan tuolta Hemarilta (H&M) sukkikseni, eli nämä ovat ne mistä puhuin postauksessa:
      http://www.hm.com/fi/product/93990?article=93990-A

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!