keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kesähäiden asuni!Heissuli vei vain,

Me olimme tuossa muutama viikko sitten ystävien upeissa häissä. Mietin alkuun, että laittaisin vaaleanpunaista tai nuden sävyiset vaatteet, mutta hei haloo! Ihminen joka elää mustalle ja valkoiselle laittaisi jotain muuta väriä?

Järkiini tultua kaivoin sitten kaapista kiltisti Rintsikka-pariskunnan häissä olleen mustan tyllihameeni ja kipaisin katsastamaan rättikauppojen pitsiset yläosat. Ginasta löysin just passelin paidan, joka sopi tylliunelman seuraksi. Ja mustavalkoinen vaatetus oli valmis...
Laukku on ihanan kamun tuliainen kaukomailta ja värit sopi, kun nakutettu.Hiukset kiharsin kihartimella ja muutamalla pinnillä kuvittelin selviäväni hellepäivästä, sekä illasta/yöstä. Unen näin ja syvän!
Vaikka hiuksiin suihkuttelinkin kaikki maailman aineet, jotka lupaavat ihmeitä, niin kyllä vain hiukset suoristuivat ennen loppuyötä. Onneksi silloin oli jo vähän pimeämpää. ;)

Kyllä on ihanaa, kun ystävät ovat vihdoin saatettu rakkauden satamaan. Siitä se avioliiton auvoinen elämä sitten alkaa... <3

Onko siellä oltu kesähäissä tai muissa juhlissa?


Lämpöisin terkuin,

JonnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!