perjantai 8. elokuuta 2014

Viikonlopun väripläjäys kodissamme
Moikka,

Mä vähän eilen teille lupailin pientä ylläriä meiltä himasta. Siis mustavalkoisesta kotikolostamme. Kuten olen sanonut, niin välillä mulle tulee pieniä puuskia värien suhteen ja tälläinen värikirjo meillä on tänään.Vaaleanpunainen on ollut mulla ainoa väri jota olen tänä kesänä jaksanut katsella, en siis mitenkään kovin pitkään, mutta muutaman viikon jo. Ja kuten huomaatte, niin kynsilakat kuuluvat sisustukseen, koska ne seikkailevat aina meillä milloin missäkin tasolla... ;)
Olen ostanut tuon marmorisen alustan kirppikseltä muutamalla eurolla ja hyvin se on ajanut asiansa, eli ollut alustana keittiössä ja olkkarissa.
Perjispuska tuoksui ihan mielettömän hyvälle. Lidlistä muutamalla eurolla saa kyllä ihan huippuhyviä kukkia. Mulla ne kestää viikon ja se on paljon, koska en ole mikään viherpiiperö.

Sellainen pieni kesäinen väripläjäys on tupsahtanut meidän olkkariin. Muissa huoneissa en ole alkanut värejä lisäilemään, ihan tälleen maltillisesti vain. Jossain vaiheessa sitten näytän teille millaista meillä on ilman värejä, siis sen ihan perinteisen sisustuksemme.


Nyt viikonlopun viettoon, mukavaa viikonloppua kaikille! <3

Jonna4 kommenttia:

 1. Tämä menee nyt asian vierestä, mutta saako udella, miten Pia Wallen-huopanne on jaksellut käytössä? Nyppääntyykö tms.? Se on edelleen haavelistan kärkipääsä, mutta kun hinta hirvittää, niin mietityttää, että josko laatu olisi kuitenkin kohdillaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopa on ollut jokapäiväisessä käytössä, näin kesällä tosin vähemmän, ja voin sanoa, että kannatti ostaa. Se ei hiosta (edes kesällä), lämmittää tarvittaessa, on pehmoinen, ulkonäkö on nätti ja muutenkin on ihan mielettömän ihana.
   Villastahan aina vähän karvoja liikkuu paikasta toiseen, mutta en ole havainnut mitään älytöntä nyppyyntymistä.
   Suosittelen lämmöllä, on jokaisen pennin arvoinen ostos! <3

   Poista
 2. Niin kaunista! Pikkujutuilla saa niin eri ilmeen kotiin :). Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!