Blogi info


Blogini kertoo jo otsikossaan sen, että maailmassani on vain muutama "väri"eli musta ja valkoinen. Niin sisustuksessa, kun vaatteissanikin. 

Mutta kuka mä sitten olen?

Minä olen Jonna, vähän yli kolmekymppinen nainen Itä-Helsingistä.
Aloitin ensimmäisen blogini vuonna 2011 ja kun sen tie tuli loppuun, niin pistin pystyyn tämän nykyisen blogin. Blogini aiheet eivät rajoitu vain tiettyyn kategoriaan ja itse olenkin mieltänyt blogini sisustuspainotteiseksi lifestyle-blogiksi.

Sisustus kuuluu elämääni vahvasti. Se onkin enemmän elämäntapa, kun harrastus. Jos minulla ei ole joku sisustusprojekti menossa, niin sellaisen kyllä kehittelen!
Pidän ihan hirmuisesti leikkokukista ja roudaankin lähes joka perjantai perjispuskan urhoollisesti kotiin, vaikka tapankin ne jo maanantaihin mennessä.

Asun kauniissa penthousessa joka pitää sisällään 3h+k+kph/s ja lasitetun parvekkeen.

Kotini on mustavalkoinen, mutta välillä pienillä väriläiskillä saan väriä elämääni. Kyllästyn kovin helposti väreihin, joten väripilkut tuskin viikkoa kauempaa viihtyvät kotonani.
Onneksi väriä elämääni tuokin teini-ikäinen tyttäreni ja kaksi kaunista kissaa; Coco Chanel ja Louis Vuitton!

Tykkään myös kotoilusta ja tuunailusta, joten blogissa vilahteleekin välillä DIY-juttuja. Luen paljon lehtiä ja muuta hömppää, mutta välttelen telkkaria. Nettinörttäily ja SoMetus on paheeni, mutta samalla suuri iloni.


Rakastan aamukahvia, kehrääviä kissojani, Marimekon mekkoja, leffailtoja tyttären kanssa sekä ystäviäni, unohtamatta upeaa päivätyötäni. Työkseni pyöritän verkkokauppaa, hoidan markkinointia ja sosiaalista mediaa.

Olen myös aloittanut loppuelämäni projektin liikunnan suhteen vuonna 2014. Siitä sekä gluteenittomasta ruokavaliostani (keliakia todettu v. 2013) myös välillä kirjoittelen blogiini. 


Kyllä tätä palettia pyöritellessä välillä tuntuu, että ei olla kaukana sirkuksesta...

Ei muuta, kun tervetuloa mukaan seuraamaan mustavalkoista maailmaani!Rakkaudella:

Jonna


Lady mustavalkoista voi seurata seuraavista kanavista:
Niin ja rakkauskirjeet tulevat perille tähän osoitteeseen:

ladymustavalkoinen@gmail.com