tiistai 5. elokuuta 2014

Kuka mä olen?




Hola,

Pieni esittely on varmasti paikallaan, koska uudesta blogista on kyse.

Mä olen 32-vuotias nainen Itä-Helsingistä. Olen suorasanainen ja iloinen höpöttäjä, nauran paljon jos siihen on aihetta, mutta jos asiat eivät ole kunnossa, niin se loistaa kilometrien päähän. Tunneihminen, sillä termillä voisin itseäni kuvailla.

Rakastan perhettäni, johon kuuluu aviomies ja yläasteen aloittava tyttäremme. Meillä on myös tappaja-kilpikonna (koska aviomieheni on muille eläimille allerginen) Osku. Olen eläinrakas viimeiseen pisaraan asti. Jos miehelläni ei olisi allergiaa, niin meillä olisi varmasti kotona eläintarha.

Harrastan tanssia, olemme tyttären kanssa harrastaneet sitä yhdessä jo kuusi(?) vuotta. Tämän vuoden alussa aloitin myös suuren muutoksen elämässäni, nimittäin kadonneen liikunnanilon metsästyksen. Ruokavalio menikin jo vuosi sitten uusiksi, kun minulla todettiin Keliakia.
Liikunnanilo on löytynyt, käyn nykyään lenkeillä ja myös kuntosalilla rehkitään ukko-kultani kanssa. Tosin nämä helteet ovat saaneet otteet vähän lipsumaan liikunnan sekä ruokavalion suhteen. Jäätelödieetti onkin ollut kovassa nosteessa. ;)

Mä olen aina ollut kova musiikin ystävä, lähinnä räpin. On ollut mahtava nähdä suomiräbäyttäjien nousu ja suosio. Tanssijalka alkaa vipattamaan myös muussa musagenressä...



Vaatteet ja muoti on ollut mulle aina vähän sellainen "ihan sama" kategoria. Ja on se edelleen sitä, mutta kuitenkin olen siitä kauhean kiinnostunut jollain tasolla.
Mun juttuni vaatteissa on mekot. Mietin just, että olen tainnut käyttää housuja (jos treenipöksyjä ei lasketa) viimeksi vuonna nakki ja kivi.
Mekot ovat helppoja. Ja mä tykkään helpoista vaatteista. Mitä enemmän vaate tuntuu siltä, ettei sitä edes ole päällä, niin sitä enemmän mä kyseisestä vaatteesta pidän.
Mä ostan lähes aina vain mustia, valkoisia tai harmaita mekkoja. Onkin helppo shoppailla, kun värit ovat vain noi kolme tai niiden kombo. ;)

Asusteet onkin sitten sellainen missä voin revitellä, tai no "revitellä ja revitellä". Mulla on aivan liikaa huiveja (värikkäitä) joita en edes käytä. Tykkään kyllä kovasti huiveista.
Tykkään myös koruista. Keltakulta on aina ollut mun lemppari, ja timantit tietysti. Perinteiset helmikorut ovat myös suosikkejani.
Mä en keräile kenkiä enkä laukkuja. Mulla on muutama laukku ja muutamat kengät. Ostan kenkiä lähinnä tarpeeseen, enkä käytä korollisia kenkiä ja laukutkin ovat sellaisia jotka kestävät toivottavasti lopun ikää.
Yleensä kun otan jonkun laukun käyttööni, niin sitten jumahdan siihen. Pitäisi varmasti opetella käyttämään useampaa laukkua...

Hiukset ja kauneus onkin sitten asioita joista me naiset voisimme jaaritella vaikka kuinka kauan, vai mitä?
Mä tykkään lakkailla kynsiäni (ennen mulla olikin aina geelikynnet, mutta nykyään mennään luomuilla) ja meidän pukeutumishuoneeseen onkin kertynyt aika määrä kynsilakkoja.
Rakastan meikkaamista, mutta olen siinä maailman laiskoin. Arkisin en edes saa ripsaria laitettua (herään normaalisti klo: 5.00) ja koska omat ripseni ovat aivan blondit (kestoväri ei oikein pysy niissä) niin näytän arkena ihan albiinolta. Mulla oli pitkään ripsipidennykset ja niitä taas haaveilen, koska oli aivan ihanaa, kun näytti päässä olevan silmät.
Mulla on addiktio huulirasvoihin. Ja vain yhteen huulirasvaan, nimittäin Bebe-merkkiseen huulariin.
Olen ostanut elämässäni satoja huulipunia, -kiiltoja yms. mutta ei minusta tule huulipunien käyttäjää. Jotkut vain osaavat sen taidon.
Tykkään läträillä kaikkien kasvoputsareiden yms. kanssa. En mene ikinä nukkumaan, ilman että olen jotain tököttiä naamaani laittanut. Välillä se tökötti on ihan perus Niveaa ja välillä Chanelia. Tykkään kokeilla erilaisia aineita ihollani.

Hiukset onkin sitten se mitä mä taidan muokkailla itsessäni eniten. Väri kyllä on aina tämä sama, tuhkaan taittava blondi. Hopeashampoota täällä kuluukin ihan reilusti, kun omassa tukassa tuota punapigmenttiä on jonkin verran.
Mä tykkään välillä tosi pitkistä hiuksista, kuten nyt. Silloin kilautan ystävälleni joka on kampaaja, että tarvitsisi tehdä asialle jotain. Yleensä hän taikoo päähäni pidennykset.
Välillä mulla taas menee hermot hiusten pituuteen ja tahdon muutosta. Taas soitto ystävälle ja hiukset ovat lyhyet. Yleisin pituus/malli mulla omissa hiuksissa on ollut lyhyt tai pitkä polkka. Joko otsiksella tai ilman.
Mä käytän paljon pinnejä ja muita naisellisia/tyttömäisiä härpäkkeitä päässäni. Niillä saa helposti vähän jotain pientä ilmettä muuten aika basic tyyliin.

Ai kamala, millainen kilometriteksti tästä oikein tulee! :)



No sitten jos vielä käydään läpi mun sisustusmaku. Sekin kuuluu elämääni vahvasti. Olen opiskellut visuaalista markkinointia, sekä sisustussuunnittelua. Aikoinaan mietin siitä ihan ammattia ja viihdyinkin huonekalualalla vuosia. Sitten suunnitelmat menivät uusiksi ja päätin jättää sisustelut vain harrastukseksi. Kotimme on yllättäen mustavalkoinen. Rivarin päätyasunto, 4h+k+2kh+s+v ja kaksi terassia. Sopii meidän miniperheelle oikein hyvin.
Asunto on uusi, rakennettu vuonna 2011, jolloin tähän muutimme.
Tykkään siitä, että meillä ei ole värejä. Maailma on täynnä värejä ja niistä saan ihan tarpeekseni, kun astun ovesta ulos. Kotona niitä emme kaipaa. Ja jos kaipaamme, niin hdellä kukkapuskalla saa jo ihmeitä aikaan.

Mä rakastan tuunailla kaikkea mahdollista. Olenkin kotiin tehnyt kaikkia pikku juttuja itse ja myös vaatteet/asusteet saavat välillä kyytiä käsieni kautta. Ompelu on mulle täysi mysteeri, sitä mä en kerta kaikkiaan osaa. Olin koulussakin aina puutöissä, kun mun jäljiltäni meni muutamat ompelukoneet rikki...
Onni onkin ihana ystäväni, joka on mulle muutamat mekot surauttanut! <3



Okei, ei tätä jaksa varmaan kukaan lukea, kun tämä on näin pitkä pätkä, joten nyt luovutan suosiolla puheenvuoron teille, ketä te olette?
Kuka lukee mun blogia, onko sulla oma blogi (linkitä) ja millaisia tyyppejä siellä kommenttiboksissa oikein käykään? Kertokaa ihanat itsestänne! :)


Sana on siis vapaa!

Terkuin,

Jonna


PS: Täältä näette, miten voitte seurata blogia.

6 kommenttia:

  1. No wautsi wau mikä LADY! Mulle tuli paljon uutta, vaikka sinua aiemmin olenkin aktiivisesti seurannut. Olet niin iloinen päivänpiristys että tulin oikein hyvälle tuulelle huomatessani miten bloggausilo on suhun palannut. Puspus!!! Toivottavasti taas pian nähtäisiin!!!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on ilo palannut ja isosti. On tätä iloa odoteltukkin. ;)
      On kyllä iso ikävä teitä jo. <3 <3

      Poista
  2. Ei ollu liian pitkä! Täällä 35v mustaan pukeutuva ja valkoisella sisustava ei blogia omistava Turun seudun 2 lapsen äiti työssäkäyvä innostuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mari,
      Ihana tutustua ja todella kiva tietää ketä siellä ruudun toisella puolella on. <3

      Poista
  3. Hei! Ihana postaus! Imagea vuosikaudet seuranneena tämä oli iloinen yllätys kaikin puolin! :)

    Kahdesta kohtaa maininta: "Mietin just, että olen tainnut käyttää housuja (jos treenipöksyjä ei lasketa) viimeksi vuonna nakki ja kivi." MAHTAVAA! Siis on joku muukin joka sanoo ei housuille ja viihtyy mekoissa / hameissa :) Kaksi talvea(kin) olen (itselleni) rohkeasti hameessa hiihtänyt ja ensi talvena mennään myös. Fillarointipöksyt ja mökkibyysat on sitten luku sinänsä ;)

    Ja hoh, miten tyhmä mä olen, en tajunnut ollenkaan, että asutte rivarissa. Olen varmaan fillaroinut siitä teiltä monet kerrat ohi! Ajattelin että asumismuotonne on joku muu, ei tullut mieleenkään että näin on... :) Jos bongaan sut siitä terdeltä, tulen puuskuttamaan ja moikkaamaan :)

    Minä olen 32v. Sari Itä-Helsingistä :D Asun 4h+k rivarissa pikku perheeni kanssa, en tosin päädyssä vaan mukavien naapureiden keskellä. Minäkin lakkaan kynsiä, en vaan osaa olla huulipunien kanssa (käytän lähinnä nudeja :)) ja rakastan mustia vaatteita. Blogi löytyy tutusta osoitteesta: http://thelforlove.blogspot.fi

    Kivaa iltapäivää sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä me!
      Mekkomimmit, asutaan "naapureina" rivareissamme ja me ei osata käyttää huulipunia. :D
      Ja jos nään sut puuskuttamassa mun hoodeilla, niin joko tarjoan juotavaa tai haen oman fillarini ja lähdetään ajelulle kimpassa. <3
      Ihanaa kun olet täällä. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!