sunnuntai 3. elokuuta 2014

Syksy 2014: Marimekko


Moro,

Mä tuolla info-sivulla vähän jo raotinkin uusinta rakkauden kohdettani, joka on ansaitusti Marimekko. Yksi suurin blogi-idolini Marimekkoineen onkin Riikka, upeasta Hunajaista-blogista.

Kävin katsomassa taas noi syksyn mallistot, niin pukeutumisen, kun kodinkin alueelta ja onhan ne ihan mielettömän ihania. Noista mekoista (okei, ihan mistä vain mustavalkoisista Marimekon mekoista) mä kelpuuttaisin mun vaatehuoneeseeni kaikki. Ja tuo takki on hauska!

Mulla onkin muutama mekko ihanuus odottamassa tuolla vaatehuoneessani kuvauksia... :)Eikä ollut kodinkaan puoli huono, näin mustavalkoisten silmälasien läpi! Vai mitä sanotte löydöistäni?

Onko siellä muita Marimekko-faneja?


Nyt pitäisi ehkä painua nukkumaan, kun olen täällä hillunut tämän uuden rakkaan blogini parissa viimeiset yhdeksän tuntia. Tai sitten pakkaan biksut ja pyyhkeen kassiin, suuntaan rannalle ja otan siellä torkut...


Iloisin mielin,


Jonna

(Kuvat lainattu luvalla: Marimekko)

14 kommenttia:

 1. Uudistukset on kivoja, itsekin sellaista muhittelen. Tuskin uutta blogia, mutta freesausta. Marimekko on aina miellyttänyt, välillä vaatteet, mutta yleensä astiat. Jään innolla odottelemaan Ladyn tulevia postauksia ja uutta linjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei vain enää riittänyt freesaus, kokeilin sitäkin. Jotenkin IMAGE kasvoi vain ulos elämästäni, tai sitten minä kasvoin ulos IMAGEsta. Mutta nyt mennään tällä ja katsotaan millainen tästä blogista kasvaa.
   Ihanaa, kun on tavallaan vapaa kirjoittamaan mitä vain, ilman lokerointia. :D

   Poista
 2. Onnea uudelle alulle! Upelta näyttää ja mukana pysytään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttulainen. <3
   Ja tervetuloa mukaan.

   Poista
 3. Onnea uuden blogin syntymän johdosta :)
  Marimekko osuu ja uppoaa aina. Ei liene epäselvää, jos on kurkistanut postauksiani viime aikoina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :)
   Mä olen niin vähän kurkkinut nyt kesällä kenenkään blogeja, joten hyvä tietää, että missä nautitaan myös Marimekon innostamana. ;)

   Poista
 4. Onnea uudelle blogille! Jään roikkumaan kannoillesi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen. <3
   Ihanaa tietää, että mun kamut on messissä. :)

   Poista
 5. Hei Jonna ja kiitos uudesta blogista! Arvaa sainko sätkyn heti aamusta kun luin että Image B&W lopettaa ja melkein itkunsekaisin tunnoin odottelin että puhelin lataa koko jutun. Loppu hyvin, kaikki hyvin, onneksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eih. Enhän mä nyt kokonaan voisi jättäytyä pois täältä blogimaailmasta, niin ihania ihmisiä kun on ympärilleen kerännyt. <3
   IMAGE vain tuntui tulleensa päätepisteeseen, joten ratkaisu oli helppo. Nyt mennään tällä ja katsotaan mitä tuleman pitää. ;)

   Poista
 6. Onnea uudesta blogista!
  Minä tykkään Marimekosta ja sinne onkin nyt pitkä ostoslista syksyn mallistosta. Nyt vain siis säästämään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On kyllä ihan outoa ja ihanan vapauttavaa kirjoittaa uutta blogia. :)
   Marimekko on kyllä hyvä säästäkohde, itsekkin pennoseni sinne "sijoitan". ;)

   Poista
 7. Marimekko uppoaa minuun lähinnä astioissa!
  Onnea uudesta blogista! Hienoa kun teit sellaisen ratkaisun, että teet oman näköisemmän blogin ja tunnet taas sellaista iloa ja intoa jota blogi itselle parhaimmillaan antaa! Itse olen pitänyt blogia vasta vajaa vuoden, ja olen vieläkin siitä happy :) sinun blogisi oli ensimmäinen jota aloin seuraamaan juurikin sisustusjuttujen vuoksi, mutta aion ehdottomasi jatkaa tämän uudenkin blogin lukemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä onkin aivan ihania astioita, ai että. Menisin varmaan konkurssiin jos alkaisin niitäkin vielä keräilemään... ;)
   Joo, oli vain "pakko" päästää IMAGEsta irti ja aloittaa uusi, se oli jotenkin vain tullut tiensä päähän. Nyt on jotensakkin kamalan vapautunut olo, vaikka jännittääkin että mitä tästä blogista tulee.
   Sisustusjuttuja on kyllä aivan varmasti myös täällä tulossa, mutta se ei enää ole (varsinkaan mun pään sisällä) itseisarvo blogille.
   Toivottavasti viihdyt ja saat inspiksiä. <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!