maanantai 11. elokuuta 2014

Blogin leiska alkaa olemaan valmis, miltäs näyttää?



Huomenta,

Mä olen ollut jo muutaman tunnin hereillä, meillä alkaa tänään uusi elämänvaihe, kun rakas mini-mimmimme lähtee yläasteelle. Hän on tuossa pyörinyt ja vaihdellut vaatteita, laittanut hiuksia ja vihdoin tuli aika lähteä koulutielle. Ihan käsittämätöntä, että hän on jo noin iso tyttö.

Olen tässä aamutouhotusten ohessa hionut blogin leiskaa ja tehnyt teille lukijoille uudet nappulat, joista on helpompi klikkailla itsensä lukijaksi blogiini. ;)



Vasemmalla on siis napit Facebook, Bloglovin, Lukulista ja Instagram. Niistä kaikista pääsee kyseisille sivuille ja sitä kautta seuraamaan blogiani. Instagram on erittäin paljon mulla käytössä, sinne päätyykin paljon asiaa blogin ulkopuolelta. Googlen lukijaraati (lukulista-nappi) on itselleni bloggaajana myös oiva paikka kurkkia, että ketkä täällä oikein käy lueskelemassa näitä höpinöitäni.



Jos olet etsimässä kuvien muodossa ideoita vaikka DIY-juttuihin, terveelliseen elämään tai vaikka mustavalkoiseen sisustamiseen, niin kannattaa myös katsoa mun Pinterest-kansiot (löytyy blogin vasemmasta sivusta myös kuvake Pinterestiini). Olen täysin addiktoitunut Pinnaaja, joten kansiot ovat pullollaan vaikka millaisia huikeita idiksiä...

Tein blogiin myös Info-sivun ja mainontaa koskevan sivun, jos esimerkiksi ne aiheet kiinnostavat jotain lukijaa.

Muita juttuja sivupalkissa on hakukenttä ja blogiluettelo, Indiedays Inspiration-banneri ja tietysti mun lemppari blogini, joita lueskelen.

Tälläinen on nyt tämän ladyn blogin ilme, mitäs te tykkäätte siitä? Onko selkeä, onko helppo navigoida, mitä muuttaisitte?



Nyt tämä lähtee hommiin, mukavaa päivää!

Jonna




10 kommenttia:

  1. No, tykkään tosi paljon! Upea leiska! Miten ja millä sä oot tehnyt noi sivunappulat entä sun upean logon? Mulla kaikki tällanen on niin hakusessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)
      Ihan olen nuo kaikki duunaillut Photarilla (Photoshop).
      Aikamoisia rävellyksiähän nämä on, mutta niin on mun koko elämäkin,
      itseni mukaan lukien. :D

      Poista
  2. Ajattelin uudistaa koko blogipohjani, ehkä simppeliksi musta-valkoiseksi jollakin sopivalla twistillä. Tää näyttää kyllä opikein hyvälle.

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää, olet taitava ja luova :) Onnea uuteen blogikotiin ihana <3

    VastaaPoista
  4. Kauniilta näyttää ja kiva uusi blogi :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!