torstai 14. elokuuta 2014

Arjen pieniä ilojaMoikka,

Ihan mielettömän ihania hetkiä on tällä viikolla vietetty. Heti, kun viime sunnuntaina otin itsestäni niska-pers otteen tuon liikunnan ja ruokavalion suhteen, niin on energiaa taas riittänyt.
Toissa iltana, kun oli vielä lämmintä ja aurinkoista, lähdimme ukko-kultani kanssa pyörälenkille tänne Itä-Helsingin upeaan luontoon.

Ja löysimme aivan mielettömän kauniin, pienen ja yksityisen rannan. Saimme kaksin siellä uida, sekä nauttia ilta-auringosta. Mikään ei tehnyt parempaa mielelle, kun kunnon rääkki ensin fillaroiden ja pulahdus sen jälkeen lämpöiseen meriveteen. Voisi siis luokitella arjen pieniin iloihin.

Mutta sen jälkeen sitten onkin ollut liikunnan suhteen alamäkeä, nimittäin mun jalka kipeytyi jostain syystä kovasti tuosta jalkapöydän päältä ja tänään lekurissa piipahdettuani sain tietää, että rasitusvamma ja hermopinne aiheuttavat kivun.
Olo on kun idiootilla, kyynärpäätä on vaivannut jo jokusen viikon "tenniskyynärpää" ja nyt jalka meni. Hyvin lähti vauhtiin siis mun liikuntahetket...

Onneksi lepo ja särkylääke (pienet venyttelyt) pitäisivät jeesata, eiköhän tämä vielä iloksi muutu. Ainakin tuo ruokavalio on nyt pysynyt kuosissa. Enkä ole syönyt yhtään jätskiä tällä viikolla! ;)

Nyt lähdenkin tekemään taas ruokaa, ettei ala mieliteot kutkuttelemaan.


Terkuin,

Jonna


2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista!