maanantai 11. elokuuta 2014

DIY kokeilu seinälle

Moikka,

Mulla tuli tuossa jokunen viikko sitten sellainen tyhjennysvimma himassa. Tahdoin riisua seiniltä kaiken pois ja olenkin nyt pällistellyt noita seiniä nakuina jonkun aikaa. Viime viikolla kokeilin olkkarin seinälle tuollaista DIY viritystä. Muutama tyhjä kehys, ne kiinnitin sinitarralla kiinni toisiinsa ja tuuppasin roikkumaan siimalla seinässä olevaan ruuviin. Jatkokehitystä täytynee vielä harjoittaa, koska en ole ihan tyytyväinen vielä noihin tauluihin tuossa seinällä...Tuo kehyshässäkkä on aika kiva kyllä, voisin jopa miettiä, että jos tekisin niitä muutaman tai isommailla kehyksillä. Mustavalkoinen teema kuitenkin on se mun juttu, en usko, että väriä noihinkaan tahdon...Voi luoja, että on muuten eilisestä treenistä kroppa kipeä! Tauot ei ole aina ihan parhaita juttuja, koska keholla selkeästi menee taas hetki totutellessa kunnon rääkkiin. Tänään otinkin vähän rauhallisemmin, kävin vetämässä vain reilun tunnin intervallin salilla...

Ruokavalio on pysynyt nyt kiltisti aisoissa ja säännöllisenä. Ja mikä parasta, vaikka lomalla pidinkin taukoa liikunnasta ja söin miten sattuu, niin vaaka näytti, ettei kiloja ole tullut takaisin vaan tippunut. Hassua, että se mun Instassakin hehkutettu #jäätelödieetti todella on toiminut. ;)

Nyt taidan tehdä muutamat nettishoppailut syksyä varten (toppeja, sukkia ja sukkiksia yms.) ja painua nukkumaan. Yritän kääntää rytmin aamuvoittoiseksi, että töihin olisi helpompi sen puolesta palailla jossain vaiheessa.


Terkuin,


Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!