perjantai 26. joulukuuta 2014

Alennus löydöt Stockmannilta
Moi,

Nyt ne alkoivat, alennusmyynnit nimittäin. Minähän tietysti ensimmäisenä katsastin Stockmannin valikoiman, että jos sieltä löytyisi jotain kivaa halvennuksesta. Ja olihan siellä vaikka mitä, tosin ei sellaista mitä itse etsin. Mutta keräilin omat alennus suosikkini teille.

Erittäin hyvässä alennuksessa oli Missoni Home, Oz-koristetyyny mustavalkoisena (35,90€). Toinen suosikkini kodin osastolta oli Frozzypackin viilentävä eväsrasia mustavalkoisena (11.30€). Itsellänihän eväät kulkeutuvat aina töihin Frozzypackissa, pysyvät kylmänä ja tuoreena, suosittelen siis lämmöllä.Kolmas suosikkini kodin puolelta oli ehdottomasti Marimekon Muija-keittiöpyyhkeet 2kpl (11,30€). Kotimaista designia ja hyvällä alennuksella!

Sitten päästäänkin itse asiaan, eli mun heikkouteeni: Laukkuihin!
Michael Kors Jet Set Travel- laukku, mustavalkoisella kukonaskel kuviolla (173,00€). Jos tuossa olisi kullatut noi metalliosat niin tietäisin tasan, että kuka sen laittaisi tilaukseen...
Vaatteista ja asusteista löysin ihania juttuja! Vagabondin nyörisaappaat nahkaisina ja kunnollisella pohjalla (101,00€), Samuji Siri-mekko (77,00€), Moschino-rusettipipo (29,90€) ja Globalin nahkakäsineet (17,90€).

Oi kunpa tuon Samuji.n mekon olisi saanut mustavalkoisena...


Marimekollakin alkoi tänään ale. Arvatkaa kuka kävi myös siellä kuolaamassa? Jep, minä.

Mikä on sun heikoin lenkki ale-shoppailuissa? Oletko tehnyt huippulöytöjä vai huteja?Ale terkuin,

Jonna


(Kuvat lainattu: Stockmann. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!