sunnuntai 28. joulukuuta 2014

LoppuMoikkis,

Nyt se on kuulkaas loppu, joulu nimittäin! Hyvä niin, mun keho ja pää kaipaakin jo arkea. Alkoi tämä liian vapaana eläminen tuntumaan sen verran löysäilyltä, että kiva palata töihin ja normaaliin päivärytmiin. Tosin vain pariksi päiväksi, nurkan takanahan kurkistaa jo uusivuosi juhlineen...

Mä olen kyllä nautiskellut tästä joulusta ihan 110%.sesti. Olen kääntänyt vuorokausirytmin nurin kurin, päivät meni sekaisin jo aikoja sitten, ruoka-ajat ovat olleet sitä, että roikun jääkaapilla koko ajan ja sohvaan on ilmestynyt kuoppa! 15-tunnin yöunet ja aamukahvit kello kolme päivällä ei ole mitenkään ihmeellinen asia. No, kukapa sitä kelloa katsoisikaan lomalla.

Mutta on kyllä ihan mahtavaa palata huomenna töihin. Syödä aamiainen aamulla ja sitä rataa. Alkuviikosta nakitin Mirkun ja Mixun riisumaan meiltä joulun pois. Tähtien kanssa vielä mietin, että jättäisinkö ne tuomaan valoa elämään.

Niin se joulu vain hurahti ohi, nyt ei auta muu kun aloittaa suunnittelemaan juhannusta! ;)

Vieläkö siellä nautiskellaan joulun välipäivistä vai joko riittää?


Terkuin,


Jonna


8 kommenttia:

 1. Töihin mennään jo huomenna, muut perheenjäsenet jatkavat lomailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sama meininki. Nyt taas ollaan kimpassa lomalla.

   Poista
 2. Hei! Luin vanhoja postauksia viimekesältä ja huomasin niistä olohuoneen valkoiset pellavaverhot. Tahdon pellavaa myös ja kysyisinkin mistä olet ostanut verhot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi että vastaus kesti!
   Verhot on Annon pellavaverhot.

   Poista
 3. Vaikka minulla on jouluvapaat vasta nyt niin olen ihan samalla tavalla kyllästynyt jouluuun ja mässäilyyn. Arki ja kevyempi elämä TERVETULOA! Joulukoristeet ja kuusi lähtee huomenna, sitten sisustetaan kotiin jotain raikasta talvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vielä possuillaan, niskalenkki otetaan maanantaina. ;)

   Poista
 4. Hei satuin bloglovin kautta tänne ja sun blogi vaikuttaa hauskalta, niinpä klikkasin itseni jäseneksi. Meillä on vielä ihan joulujutut, mutta sitten viikonloppuna kerätään pois. Lomailen vielä loppiaiseen,joten löhöily jatkukoon! Toivotan sut vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustetaan, kokeillaan kosmetiikkaa, tehdään käsitöitä ja matkustellaan. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mustavalkoiseen maailmaani! :)
   Täälläkin taas lomaillaan, tosin maanantaina alkaa arki.
   Yritän tulla pian vastavierailulle, kiitos kutsusta.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!