torstai 25. joulukuuta 2014

Pukeutumishuoneeseen kurkistusMoikka,

Tulihan meille sitä bling-blingiäkin. Nimittäin mun pukeutumishuoneeseen. Ostin eräältä taitavalta käsityöläiseltä upean "joulusukan" ja sen ympärille suunnittelin pukeutumishuoneen joulusisustuksen.Laitoin peilin ympärille kausivalot ja keräilin muutaman ihanan bling-bling koristeen tasolle peilin alle. Myös viime jouluna itse tehdyt sulkakuuset pääsivät koristamaan pukeutumishuonetta.Tässä on siis kyseinen "joulusukka" joka on ihan mielettömän upea! Käsityönä tehtyjä korkkarisukkia voi tilata minun kauttani jos kiinnostuit. Hän tekee myös erilaisia malleja ja värejä. Yllättäen mun korkkari oli väritön. ;)

Ihanaa kun on yökkäripäivä. Ollaan nukuttu pitkään ja vaan hengailtu himassa yökkäreissä. Nämä lepopäivät tekevät välillä niin hyvää!

Mitäs te olette puuhailleet?
Terkuin,

Jonna
2 kommenttia:

 1. Upea tuo ekan kuvan sisustus! Se ei ole yhtään omaa tyyliäni, mutta yllättävästi miellyttää silmää tosi paljon! Muutenkin tämä mustavalkoinen teema kaikkialla blogissasi ja ilmeisesti myös pitkälti elämässäsi ja persoonassasi on mahtava. Mukavaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mustavalkoinen maailmani on kyllä totaalisen mustavalkoinen, vaikka ajattelumaailmani onkin aika hitokseen värikkäämpi. :D
   Tervetuloa seuraamaan. Ja ihanaa alkavaa vuotta myös sinne!

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!