torstai 20. marraskuuta 2014

Kynttilöillä fiilistelyä

Tervehdys,

Te tiedätte, että mä olen kova lady fiilistelemään kynttilöillä. Rakastan sytytellä kynttilöitä kotiin, ne tuovat lämpöä ja tuoksua, ne luovat rauhallisen fiiliksen ja ne myös saavat itseni rauhoittumaan. Meillä on valehtelematta satoja kynttiläkippoja ja kynttilöitä, ne ovatkin olleet aina mun heikko lenkki, kun lähden shoppailemaan. ;)

Kynttilöiden visuaalinen muoto pitää olla kunnossa, että se sopii kotimme sisustukseen. Mitään kirkuvia värejä ei meillä nähdä edes kynttilöiden muodossa. Tykkään kovasti mm. Balmuirin ja Tine K.n sekä Ikean kynttilöistä. Mustat, valkoiset ja hopeiset ovat meille sopivia värejä.
Itselleni myös joulun odotukseen kuuluu kynttilät. Adventtikynttilät ovat ihan itsestään selvä asia, mutta myös erilaisia malleja joulun odotteluun on olemassa.
Ihastuttava Tine K.n adventtikynttilä mun on pakko saada, se on ihana! Toinen hauska malli löytyi Normann Copenhagenilta. Mustavalkoinen Adventtikynttilä sopisi meille myös erittäin hyvin...
Itse pidän erilaisista tuoksukynttilöistä, ne levittävät koko kotiin lempeää tuoksua. Tine K. kynttilät ovat mielettömän kauniita ja niitä lähteekin usein meille mukaan kun eksyn keskustan liikkeisiin.

Rakastan erilaisia kynttiläkippoja ja niitä tulee todellakin haalittua meille. Onneksi kipot saavat uusiokäyttöä, kun me teemme välillä myös itse kynttilöitä. Kynttilöistä jääneet jämät sulatetaan ja kaadetaan tyhjiksi poltettuihin tuoksukynttilöiden kippoihin. Kierrätystä parhaimmillaan.

Nyt taidankin hautautua taas huovan alle ja parannella flunssaani.

Tunnelmallista torstaita,

Jonna
(Kuvat lainattu: Tine K., FDS, Normann Copenhagen, Balmuir. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

4 kommenttia:

 1. Tunnustan, mulla sama ongelma kynttilöiden ja kippojen kanssa! Ja ongelmahan siitä muodostuu kun mihinkään ei enää mahdu lisää. No, kynttilät on ihania tunnelmanluojia, saa kai niiden kanssa vetääkin vähän överiksi. Ehkä.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sama "ongelma" täälläkin. Kaapit pursuaa mitä ihanampia kippoja. ;)
   Mutta sillä mennään, pieniä iloja saa naisella olla...

   Poista
 2. Ihania kynttilöitä! :)
  Täällä toinen jonka kotoa löytyy iso läjä kynttilöitä, lyhtyjä ym. tuikkukippoja. :)
  Blogissani on muuten käynnissä sisustusaiheinen arvonta, jos haluat osallistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on kyllä ihania. ja kipot. ja niistä tuleva tunnelma. :D
   Mä en varmasti osaisi elää ilman kynttilöitä.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!