keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Muisteloita viikonlopulta
Moikka,

Kaikki mun Instagramia tai Facebookkia seuraavat tietävätkin jo, että me lähdettiin kavereiden kanssa minilomalle Baltic Queenille viime viikonloppuna. Olimme funtsineet tovin, että olisi kiva tehdä jotain kimpassa ja kun bestis laittoi yksi ilta viestiä, että lähdemmekö messiin niin vastaus oli selvä!

Baltic Queen on oiva biletysbotski, lähtee nimittäin Helsingin satamasta seilaamaan puoli seitsemältä illalla Tallinnaa kohti, on ankkurissa Tallinnan satamassa yön ja saapuu takaisin Helsinkiin seuraavana iltapäivänä neljältä. Kerkeää kuulkaa tälläinen vanhempikin bilettäjä keräämään itsensä kasaan yöllisiltä muuveiltaan...
Ja siis ihan sille linjalle me lähdimmekin, että "sokka irti" ja menoksi.Kävimme vetämässä kunnon sapuskat ennen laivalle menoa, koska emme tahtoneet ryysätä laivalla ravintoloihin syömään. Linnottauduimme nelistään hyttiin ja laitoimme musat soimaan. Siinä samalla nautiskelimme juomia ja meikkailimme. Miehet kävivät taxfreessä hakemassa lisää juomaa ja taas jatkettiin hyttibileitä.

Siitä sitten jatkettiin menomesta kerrallaan läpi ja viimeisen ravintolan sulkeuduttua klo: 05.30 kömmimme nukkumaan. Unta vedettiin kuuppaan kahteentoista ja loppumatka shoppailtiin, syötiin ja naurettiin yöllisille meiningeille. Reissu oli todella onnistunut ja teki sen mitä pitikin, eli nollasi pään arjesta. Matkaseura oli täydellistä, bilebändi oli loistava, hytti oli ihana ja muutenkin kaikki hommat meni nappiin. Tosin ruokailu laivalla oli näin keliaakikon mielestä ala-arvoista, mutta siitä ei sen enempää. Plussia oli reissussamme enemmän ja ne voittavat!


Alkuviikko onkin mennyt toipuessa biletyksen aiheuttamasta väsymyksestä ja nyt sitten iski takavasemmalta kaupan päälle vielä hitokseen ärtsy flunssa. Ei nyt mennyt ihan putkeen.

Nyt siis täällä levätään ja levätään.


Terkuin,


Jonna
The räkänokka
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!