perjantai 21. marraskuuta 2014

Perjantain tunnelmia kotikolosta
Iltaa,

Voi kuinka ihanan valkoista ulkona onkaan. Tosin en ole uskaltautunut vielä pihalle asti, mutta huomenna ajattelin kokeilla jo että onko flunssa karkoitettu. Pienellä kävelyllä sen saa varmasti selville. Toivottavasti tuo lumi nyt pysyisi maassa. :)

Tänään on jo seinät kaatuneet päälle, joten oli pakko keksiä jotain pientä puuhastelua. Kaivoinkin joitakin talvisempia sisustuskamoja esiin ja muutaman DIY-hommankin tuossa duunasin.
Meidän Mirkkulainenkin sairastui angiinaan, joten kimpassa ollaan täällä sairasteltu. Ollaan polteltu kynttilöitä ja itketty silmät päästä, katsottiin nimittäin leffa nimeltä Tähtiin kirjoitettu virhe. Suosittelen kyseistä leffaa jos tykkää nyyhkyleffoista.
Kaivoin tosiaan Pertsa-peuran, viime vuonna itse tekemäni höyhenkuusen ja bling-bling kynttilänjalat esille. Niillä sai taas kivasti ilmettä hieman talvisemmaksi, juurikin oikeaan aikaan!
Koska talvihan se tänään on ilmestynyt tänne pääkaupunkiseudulle. Ja "yllättänyt" taas kymmenet autoilijat! Hei haloo, kuka juntti edes ajaa kesäkumeilla marraskuun lopulla?

Yksi asia tästä perjiksestä puuttuu! Mulla ei ole perjispuskaa. No, ensiviikolla sitten tuplana. ;)


Sellaisia terkkuja täältä kotikolosta,


Jonna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!