torstai 6. marraskuuta 2014

Joulua Tine K. tyyliin




Moikka moi,

Kiva ilma! Räntää tuli kun Esterin hanurista, jalatkin kastui ihan kunnolla. Mutta väliäkös sillä, bongasin nimittäin päivällä ihan mielettömän kauniita jouluisia tunnelmia Tine K.n valikoimista.

Yllä olevassa kuvassa on mun "pakko saada" tuote, eli tuo kalenterikynttilä, jossa on noita numeroita!
Se olisi juuri mahtava lahjus itselleen näin loska-paska sään kestämiseksi ja joulun odotukseen.








Joulu Tine K. tyyliin on taas kerran inspiroiva. Vaaleanpunainen sävy on yllättävä, itse en välttämättä sitä meille laittaisi jouluna, mutta kivasti se natsaa noissa stailatuissa kuvissa. Hänen joulu/talvi-mallistossa on taas paljon kauniita piensisustusjuttuja joista tykkään kovasti!




Noi hopeiset pikkukuuset ovat kyllä kivoja. Onkohan noi mustavalkoiset lodjut myytävänä? Aika ihanat nekin on!





Käärmeennahkaa muistuttavalla käärepaperilla saa kyllä aika stylen ilmeen joululahjapaketteihin, vai mitäs sanotte?



Yksinkertainen on kaunista. Tähti-koriste ja havu, tumma liina ja tabletti, eipä se paljon vaadi, että saa kauniin kattauksen aikaiseksi!



Viimeiseen kuvaan ihastuin upeiden ikkunoiden takia ja tulihan tuosta sellainen "kääriydyn huopaan ja sytytän kynttilät"-fiilis. Ja mikä olisikaan just nyt ihanampaa, kun ulkona sataa räntää?

Mä tosiaan lampsuttelin tennarit märkinä tuolla ulkona äsken töistä kotiin ja näiden kuvien muiston avulla selvisin kotiin. Onneksi mun oma ihana murunen oli tehnyt karjalanpaistia ja muussia ruoaksi, nyt ei nimittäin olisikaan mikään kevyt salaatti uponnut. Sen verran olin jäässä himaan tullessani.

Nyt taidan lähteä iltapuuhiin ja miettiä, että tilaisinkos tuon kalenterikynttilän jostain. :)


Mukavaa torstai-iltaa,


Jonna






(Kuvat lainattu: Tine K.)

4 kommenttia:

  1. Ihania inspiskuvia! Minä pyörittelin käsissäni tuota kaunista kalenterikynttilää Nougat'ssa, mutta sinne se toistaiseksi jäi. Onhan tässä vielä aikaa joulukuun alkuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ole kiire, joulukuun alkuun mäkin mietin omaani... ;)

      Poista
  2. On kyllä kauniita kuvia! Vaikka en olekaan mikään jouluilija, niin jopa jotain minussakin liikahti :) Se lumisade tuli sitten tänne, että tänään minä sitten kääriydyn huopiin ja sytyttelen kynttilöitä. Kivaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi kuvat oli kyllä taidolla stailattu. Itse olin ihan intona, ylläri. :D

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!