keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ihanan kamala arki
Moikka,

Herätys, aamutoimet, eväiden teko, töihin lähtö. Töissä kahdeksan tuntia, kotiin, siivoilua, ruoan tekoa, sairaalaan, kotiin, perheen kuulumiset, iltapala, suihku ja nukkumaan.

Eilinen päiväni oli tuollainen, tänään en käynyt sairaalassa, mutta muuten kaava on ihan sama. Äidin leikkaus meni hyvin, lonkka oli murskana. Hänelle tulee aika pitkä sairaalareissu, joten siellä tulee omakin arki pyörimään osittain.

Se onkin jännä juttu, että kuinka aina joku elämän osa-alue falskaa. Juuri kun saa yhden osa-alueen kuntoon, niin jostain tulee lunta tupaan niin, että soi!
Ehkä se on jonkinlainen kauhun tasapaino, ettei vain pääse koko elämä iloksi muuttumaan. No, täytynee ajatella positiivisesti, että onneksi mutsi selvisi hengissä.Ja positiivisista asioista elämässä pitääkin nauttia, onhan niitä tällä hetkellä paljon. Mä rakastan mun uutta työpaikkaa ihan hirmuisesti. Huomenna tulee kuukausi täyteen uudessa työpaikassa ja on kyllä pakko sanoa, että tämä lyhyt aika on opettanut itselleni paljon työelämästä. Tai lähinnä siitä, että kuinka erilaisia työpaikat voivat olla. Tässä kyllä huomaa sen, että jos itsellään on vähänkään sellainen olo, että maailmalla olisi parempaa annettavana sinulle, niin kannattaa tehdä muutoksia elämäänsä. :)

Arki. Sitä me täällä pyöritetään. Päivästä toiseen, viikosta seuraavaan ja se kuinka paljon osaamme tehdä arkeen "juhlaa" määrittelee paljon sitä kuinka tyytyväisiä olemme.
Jollekkin se "juhla" voi olla tuoksukynttilät tai perjispuska, jollekkin taas se unelmien työpaikka. Joku voi saada ison ilon arjessaan luomuruoasta ja joku taas liikunnasta.

Mikä tekee mun arjesta ihanaa?

Perhe, eli teinimme (kaikkineen draamoineen) ja oma rakas aviomieheni. Myös kilpikonnamme, jonka kuuluisi nukkua talviunia, kömpi majastaan ja tuo nykyään iloa arkeen. Kunnes menee taas nukkumaan...
Ihanaan arkeen kuuluvat myös suku/perhe, eli meidän kummankin puolen äidit/isät/sisarukset/serkut yms.

No ehdottomasti juhlavammaksi arjen tekee liukuva työaika. Mä en varmaan pystyisi tiukkoihin aikatauluihin enää näin monen vuoden jälkeen.
Sitten mä olen todella onnellinen mun työstäni, esimiehistä ja työkavereistani.

Ystävät tietysti vaikuttavat arkeen. Paitsi että arkisin heitä ei pahemmin kerkeä näkemään. Mutta onneksi on FB, puhelin ja viikonloput.

Sitten on niitä muita juttuja, kuten kasvonaamio, sauna, hömppälehti, kunnon treeni (okei, aika hintsusti niitä nyt kyllä on tullut tehtyä!), perjispuska, Pinterest, blogimaailma, aamukahvi, valmis ruoka, siivottu keittiö kun tulee töistä, kynttilät, puhelu läheisiltä ihmisiltä. Onhan noita juttuja paljon, eli arjen pieniä ilotulituksia.

Arki on kyllä ihan jees. Kunhan saan äippäni sieltä sairaalasta pois, niin pystyn nauttimaan kaikesta taas 110%.

Mikä on sun ilo ja "juhla" arjessa?
Terkuin,

Jonna
PS. Saas nähdä tuleeko lumi tänne Helsinkiin huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!