keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Nilkkurit
Iltaa,

Syksyinen ilma on saanut minut katsastamaan omia kenkiäni ja miettimään nilkkureiden hankintaa. Balleriinoilla ei nimittäin enää kovin pitkälle pötki.

Muutamia malleja katselin nilkkureissa ja tulin siihen tulokseen, että tahdon niiden olevan mahdollisimman helpot pukea/riisua. Siksi malliksi valikoituikin venykenilkkurit. Mä en nimittäin jaksa sitoa mitään naruja tai remmejä. Vetoketjullisetkin olisivat olleet ihan jees, mutta venykkeet olivat nyt enemmän mieleeni.

Hinta-laatu suhteiltaan parhaimman vaihtoehdon löysin Ellokselta. Nahkaiset venykenilkkurit ovat just oikean tyyppiset ja hinta ei kirpaise (alennusten jälkeen) yhtään.

Huomenna tosin ajattelin käydä myös katsomassa Itiksen kenkävalikoiman, jos vaikka saisin heti mukaani nilkkurit. Ai, miten niin malttamaton luonne? :)

Millaisia kenkiä te käytätte syksyisin?Terkuin,

Jonna

(Kuvat lainattu: Ellos. Postaus sisältää mainoslinkin.)

2 kommenttia:

  1. Heippa :) Pakko kommentoida nilkkureihin sen verran että onkohan noissakin niin sileät pohjat että on talven liukkailla hengenvaaralliset ? Ostin ihanat samantyyliset kengät viime syksynä ja niille tuli 40€ lisähintaa kun oli pakko laitattaa suutarilla pohjiin päälliset jotta ne ei ole liukkaat. Sen jälkeen olen ollut tarkkana enkä osta enään kenkiä missä ei ole kunnon pohjia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk! Totta muuten. Enpä ajatellutkaan niitä tulevia pakkasia ja jäisiä ilmoja... Kiitos erittäin hyvästä huomiosta! :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!