tiistai 9. syyskuuta 2014

Syksyä kohden



Moikka,

Eilen tupsahti postilaatikkoon aivan mielettömän hyvin tehty Elloksen kuvasto. Mä selailin sitä tovin olkkarissa ja raahasin sen jopa nukkariin, niin hyvä se on. Ihan mieletöntä, että joku on tajunnut tehdä kuvastostaan enemmän lehtimäisen, kun pelkän katalogin!
Itse arvostan mainoslehtisissä sitä, että paperi on laadukasta, tuotteet kauniita ja kuvattu inspiroivasti. Tietysti hintojen pitää olla myös kohdillaan.

Naistenlehtimäisyyttä lisää tuossa kuvastossa myös se, että lehti on täynnä vinkkejä ja inspiraatiota. Ja nyt tahdonkin jakaa niitä myös täällä. Inspiroivia kuvia ja syksyisiä fiiliksiä...




Kutsu luonto sisään on teemana. Pehmeiden luonnonmateriaalien ja kovien pintojen yhdistelmät luovat sopivaa kontrastia. Syksyiseen kotiin sopii rustiikkinen ilme, jossa on paljon lämpöä.

Itse olen ihastunut tummista pinnoista. Seinien maalauksella ja tekstiileillä saa vaaleaankin kotiin tarvittaessa syvyyttä ja tummuutta. Elloksella on nykyään myynnissä myös seinämaaleja tapettien lisäksi.






Syksyä kohden mennessä itse kaipaan aina pehmeämpiä tekstiileitä. Taljat, huovat, muhkeat sisustustyynyt ja matot, niiden avulla saa tilaan, kun tilaan tarvittavaa pehmeyttä.
Villa, puuvilla ja poronkarva, yhdistele lämpöisiä luonnonmatskuja ja ota viilenevät ilmat vastaan.



Tunnelmaa saa myös luotua kynttilöillä, lyhdyillä ja valosarjoilla. Pehmeä ja himmeä valaistus antaa hyvän pohjan rentoutumiseen ja kotoiluun.

Itse hamstraan aina kynttilöitä suuret kasat syksyä ja talvea varten. Meillä on paljon kynttiläkippoja, lyhtyjä ja muutama valosarja, niillä saa kivan hämyisen tunnelman kotiin.



Kerää pala luontoa kotiin vaikka kauniiseen maljakkoon tai lasipurkkiin. Oksat, kävyt ja kivet ovat trendikkäitä sekä kauniita somisteita. Yhdistele materiaaleja rohkeasti, niin saat persoonallisen kodin.




Hämärä ja pimeä vuodenaika väsyttää monia ihmisiä. Ota siitä ilo irti ja nautiskele sängyssä köllöttelystä. Nukut makoisasti, kun sänky on hyvä kehollesi, panosta siis siihen. Myös lakanat ovat suuressa pääosassa täydellistä nukkumiskokemusta. Makuuhuone on hyvä sisustaa seesteiseksi paikaksi, jossa on hyvä rauhoittua arjen keskellä...

Itse panostinkin viimeisimpänä sisustustelussa meidän makkariin. Pienillä muutoksilla sain makuuhuoneesta erittäin tunnelmallisen ja kutsuvan tilan, johon on ihana kömpiä rankan päivän päätteeksi.

Mitä tykkäätte Elloksen uusimmasta sisustusfiiliksestä? Mä olen ainakin täysin myyty ja valmis ottamaan noilla keinoilla syksyn vastaan.





Tunnelmallista päivää,


Jonna



(Kuvat lainattu: Ellos. Postauksessa on käytetty mainoslinkkejä.)

4 kommenttia:

  1. Upealta näyttää. Laittaa odottamaan omaa kuvastoani - joka siis ei vielä ole postiluukusta kolahtanut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana kuvasto! Odottamisen arvoinen. ;)

      Poista
  2. Elloksen kuvastoa olen minäkin ihailut täällä :) Mielettömän kauniita juttuja lehti pullollaan.
    Mukavaa tiistai iltaa.

    terkuin.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä onkin monelle kilpailevalle yritykselle oivallinen vinkki, että millaista kuvastoa me naiset arvostamme. :D
      Ihanaa loppuviikkoa Sanna.

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!