sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pukeutumishuoneeni




Hellurei,

Mä eilen päätin maalailla mun vaatehuoneessa oleilleen kultakehyksisen peilin hopeaksi. Instassa näette sen alkuperäisen jos kiinnostaapi. Itse olen "kultaisen"sisustuskauteni elänyt jo vuosia sitten edellisessä asunnossa, joten meillä ei kuumista hottia sisutuksessa nyt olevaa kultaa/kuparia nähdä.

Pukeutumishuoneeseen kuitenkin kaipasin isompaa peiliä tuohon kampauspöydän päälle, koska jouduin siirtämään toisen peilin pukeutumishuoneen vastapäiselle seinälle, kun kokovartalopeili (jota lainailin joskus meidän teinin huoneesta tuonne raitaseinälle) on vielä etsinnässä...




Pukeutumishuoneeni on pienen makkarin kokoinen ja siinä on erillinen vaatehuone, jota en nyt kuvannut ollenkaan (lue: siellä on kaaos, kun kirppiskamat odottavat paikkaansa).
Yllä oleva kuva on otettu huoneen ovelta huoneeseen päin. Huoneeseen astuessa oikealla on kampauspöytä ja upea rokokoo-tuoli. Tuoli on aviomieheni edesmenneen mummon perintöä ja tuo tarvittavaa vastakohtaa muuten moderneille kalusteille.

Keskellä huonetta, ikkunan alla on meidän alakerran sohvan rahi jota emme alhaalla tarvitse. Tuolla pukeutumishuoneessa se on lähinnä pakon sanelemana, kun ei se muualle mahdu. Siihen kerääntyykin kivasti aina kaikkea tärkeää kamaa, kuten Mirkun nuotit sun muut roippeet... ;)






Yllä olevassa kuvassa näkyykin miten pieni huone oikeasti on, koska rahin kulma on tuossa oikealla. Kampauspöytää vastapäätä on siis valkoinen taso ja sen päällä peili. Tasolla säilytän korujani kauniissa korurasiassa, jonka bongasin kirppikseltä viime keväänä.
Tason alaosa on otettu hyötykäyttöön, sisustus- ja muotilehtien suurkuluttajana tarvitsin nimittäin paikan missä lehtiäni säilön. Valkoisten Ikea laatikoiden alla on itse tekemäni pyörälliset puualustat, jotta laatikoiden siirtely imurin tieltä olisi helpompaa.




Tasolla on myös valaisin ja muuta pientä tilpehööriä. Ja kuten myös huomaatte yllä olevasta kuvasta, niin kosmeettisia kauneusvirheitä löytyy seinistämme, nimittäin tuossa seinustalla oli aiemmin seinähylly, en ole vieläkään irrottanut noita tulppia, kitannut enkä hionut niitä... Äh, olkoot! Tiedä vaikka laittaisin hyllyn joskus takaisin. ;)




Mirkkuliini soittaa viulua joten hänen treenit ovat luontevasti tuossa tilassa. Viulu on usein koteloineen huoneen lattialla, sen siirsin nyt visuaalisista syistä jemmaan. Nuottiteline on kuitenkin tuolla nurkassa.



Tässä vielä muutama kuva tuosta peilistä minkä maalasin eilen. Siitä tuli just hyvä. Mietin ensin, että olisinko maalannut sen mustaksi, mutta koska aikeissa olisi ostaa se iso kokovartalopeili hopeakehyksillä, niin lennossa sitten vaihdoin tuon väriä hopean harmaaseen.



Koruja mulla on myös kampauspöydälle kertynyt. Minkäs sille voi, kun kaikesta kauniista tykkää... :)

Semmoinen huone on meidän kolmas "makkari". Huone on aiemmin ollut myös työhuoneena, mutta jäi siinä käytössä niin vähäiselle, että päätimme ottaa huoneen parempaan käyttöön.
Ja pakko kyllä sanoa, että olen ihan super onnellinen tuosta omasta prinsessatilastani. Siellä me voidaan Mirkun kanssa lakkailla kynsiä ja sovitella vaatteita, leikkiä meikkileikkejä ja käherrellä hiuksiamme...

Flunssa on tainnut helpottaa vähän, koska nenässä ei tarvitse enää pitää tuppoja. Ajattelin uskaltautua tänään rauhalliselle kävelylle, aivot kaipaavat niin kovasti happea ja keho pientä liikettä.
Ja samalla tulee testattua, että onko huomista varten työkuntoinen. :)



Ihanaa sunnuntaita,

Jonna




16 kommenttia:

  1. Niin upea tää sun pukeutumishuone! Rentoa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ihanainen. <3
      Mukavaa viikonloppua sinne.

      Poista
  2. Hyvältä näyttää :) sopii hyvin nuo hopean väriset kehykset tuohon huoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itse mietin näitä kuvia katsellessa että onko ne jopa liian tummat, mutta ei ne taida olla. :)

      Poista
  3. Onpas vain upea huone! Ihan luksusta olisi omistaa tuollainen paikka pukeutua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo on tuollainen sisustustyylien sekamelska eli toisin sanoen just hyvä. :D

      Poista
  4. Voi onnelista, kun sulla on tuollainen huone! Ois ihanaa kun saisi pukeutumispaikan erilleen nukkumatilasta. Ehkä sitten joskus kun on rahaa isompaan kotiin...
    Peilin tuunaus onnistui upeasti!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa luksusta -mäkin haluan :)
    Mahtavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Voi kiitos. :)
      Kyllä tuolla on kiva olla ja leikkiä prinsessaa. Tiara vaan puuttuu. ;)

      Poista
  7. Ihana pukeutumishuone sulla. Mun lempparikohta on tuo kampauspöytää vastapäätä oleva seinä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se taitaa olla mun lempparikohta myös tuosta huoneesta. Onnistuttiin tuon seinän maalaamisessa ihan hyvin, vaikka ei aiemmin ollakkaan raitoja maalailtu. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!