tiistai 23. syyskuuta 2014

Villahuivi ja villaviitta, mistä löytyy kivoja?

Heissan,

Kylmä ilma on tehnyt tehtävänsä ja mä olen alkanut kaipaamaan villaa lämmittämään kehoani. Vielä en tahdo toppatakkia, enkä villakangastakkiakaan päälleni, mutta yhden villaisen vaatteen tahdon!
Villaisen viitan nimittäin. Mikä olisikaan ihanampaa, kun kääriytyä lämpöisen villakaavun sisälle?

Olen käynyt läpi erilaisia vaihtoehtoja ja ajattelin jakaa teille omat löytöni, jos jollain muulla on saman vaatteen etsintä edessä.

Ylhäällä olevassa kuvassa vasemmalla on tuollainen mielettömän ihana hupullinen viitta, sen löysin Etsystä. Huppu olisi täällä suomen tuulisilla ilmoilla suuri bonus, mutta ei välttämätön kuitenkaan. Kivoja pipoja on nimittäin olemassa...
Myös Marja Kurjen nettisivuilla on klassikkoviittoja myynnissä, jonka kuva on ylhäällä oikealla.
Villaviitta on monikäyttöinen. Se sopii asuun, kun asuun ja on vielä kotonakin kätevä. Siihen voi kääriytyä nimittäin sohvalla. ;)

Yllä olevassa kuvassa on yksi edullisimmista villaviitoista mihin törmäsin, nimittäin Stockmannilla myynnissä olevat 100% villaa olevat Globalin viitat. Näyttävät todella lämpöisiltä ja tyylikkäiltä.

Stockalla on myös myynnissä oma haaveviittani, eli Marja Kurjen upeat merinovillaviitat...Mulla on myös tälläinen pieni huivin etsimisprokkis menossa, tahdon syksyksi ja talveksi kaulaani lämmittämään ihanan pehmoisen huivin. Mieluiten cashmir/villa saisi olla materiaalilappusen sisältö.
Onhan mulla noita huiveja ollut ja mennyt, mutta ei sellaista maailman pehmoisinta lämmittäjää. :)

Omat suosikkini löytyvät kollaasista, ylhäällä (vasen) on suuren suosion saanut By Malene Birgerin Ominda-huivi (nähty myös monen bloggaajan, mm. Charin, Marjan ja Jennin kaulassa) ja  hauskalla leokuosilla piristetty By Malene Birger Leollisho-huivi.

Kauppojen tarjonta on kyllä kasvanut positiivisesti kunnon materiaaleja sisältävissä huiveissa. Enää ei tarvitse kietoa akryylihuiveja kaulaan.

Cashmir-huivin saa ostettua nykyään myös ihan edullisestikkin, mm. H&M ja Ellos myyvät niitä.
Kuvassa vasemmalla oleva harmaa Cashmir-huivi on Ellokselta, ja värejä siellä oli muitakin.
Stockmannilta saa ostettua mun lempparivaihtoehdon, eli Balmuirin upeita huiveja. Ylemmän pikkukuvan huivi on hauska kaksivärinen Balmuir Oslo-cashmirhuivi ja alemman pikkukuvan yksivärinen on Balmuirin Helsinki-cashmirhuivi.
Viimeisen kuvan ihanuus on pyörinyt mielessäni jo kauan. Huivin kuvio on hauska ja värit tietysti ihan täydelliset tälle ladylle. By Malene Birger Nissanio-huivi on aivan ihana. Se sopisi kyllä lähes jokaiseen asuuni...

Hirveän ihania vaihtoehtoja kyllä olisi. Nyt täytyykin miettiä, että mikä noista kaikista jutuista ja lämmikkeistä olisi paras vaihtoehto.

Löysitkö sä oman suosikkisi mun vaihtoehdoista vai onko sulla lisää vinkkejä mistä voisin etsiä villaviittaa ja/tai -huivia? :)


Villan lämpöön kaipaava,

Jonna


(Kuvat lainattu: Nelly, Stockmann, Ellos, Marja Kurki, Etsy. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

8 kommenttia:

 1. Täällä yksi vilukissalady, joka kevyesti huolisi ihan jokaisen noista - ja juuri noissa väreissä. Ei kun lottoamaan;)
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte edes lotota. Stockan viitta on vain alle 40egee. :D
   Ihanaa viikonloppua kaunis.

   Poista
 2. Jenni liputtaa edelleen By Malene Birgerin Omindan puolesta! :)
  Mutta nyt tuli uusi himotus, siis minähän tarvin ehdottomasti myös tuollaisen ekan kuvan hupullisen viitan! :D Voi Lady minkä teit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, eli huivi on ihan mielettömän hyvä ostos, koska noin moni on siihen tykästynyt. Ja onhan se pehmeä. :)
   Toi viitta on kyllä ihan mieletön. Mä mietin kanssa sen tilaamista. ;)

   Poista
 3. Aivan ihana tuo hupullinen viitta!☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja voin vain kuvitella kuinka lämmin ja helppo vaate se olisi.

   Poista
 4. Mä sain syntskälahjaksi mustan villaviitan. Päivisin olen se konttorirotta ja iltaisin Batman ;-) Ihan huippu juttu, tykkään ja suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä katsoinkin, että mikä se täällä idässä viuhahtelee taivaalla iltaisin, mutta tulihan sekin selvitettyä, sinä viittasi kanssa. :D :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!