lauantai 20. syyskuuta 2014

Hiuspidennysten poistosta asiaaTsau,

Eilen kävin rakkaalla ystävälläni hoidattamassa pääni taas kuntoon, eli kampaajalla. Mullahan laitettiin kesällä sinettipidennykset (4 punttia) ja hyvin ne kestivät. Tosin viimeiset viikot alkoivat olemaan jo aikamoista hiustaiteilua, nimittäin jatkojen tyvet olivat päässeet hieman rastoittumaan, kun oma hius oli kasvanut niin vauhdilla.

Mulla on ollut hiustenpidennyksiä monen monta kertaa. On ollut teippipidennyksiä, pikkulettejä ja sinettipidennyksiä. On ollut kiharaa ja suoraa. Mä tykkään muuttaa hiustyyliä vauhdilla, jos sellainen fiilis tulee.
Eilen tosiaan kävin otattamassa pidennykset pois ja leikkauttamassa omat kutrit taas johonkin malliin. Laitoin Instaan muutaman kuvan ja sainkin kyselyitä, että miten omien hiusten kunto on pidennysten jälkeen.

No vastaus on hieman moniuloitteisempi. Ja tämä koskee nyt sinettipidennyksiä.
Itse pidennys (jos se on oikein laitettu, hoidettu oikein ja poistettu ajoissa) ei tuhoa omaa hiusta. Mutta jos hiukset pääsevät kasvamaan liikaa ja rastoittuvat, niin riski omien hiusten katkeamiseen on suurempi poiston yhteydessä, ns. rastojen selvittelyvaiheessa.
Toinen asia minkä helposti unohtaa pidennysten poiston jälkeen on se, että kuinka "pieni" oma hiusmäärä onkaan, kun on tottunut paksuun pehkoon pidennyksien kanssa. Se helposti luo illuusion siitä, että oma tukka on ihan mitättömän ohut vaikka ei edes ole. Totutteluun menee muutama päivä.

Tässä mä nyt siis totuttelen tähän omaan tukkaani taas. Ainakin se on iso bonus, ettei tarvitse kuivatella hiuksiaan montaa tuntia suihkun jälkeen, kuten pidennysten kanssa... ;)

Täällä ollaan edelleen kipeänä. Mä vedin eilistä varten (oli nimittäin erittäin tärkeä meno, kampaajan lisäksi) dropit nassuun ja kunto kesti hyvin sinne iltapäivään asti. Kotiin tultuani se sitten kostautukin. Makasin sohvalla villasukat jalassa peiton alla ja tupot nenässä loppuillan. Edelleen olo on tukkoinen, päässä jyskyttää ja viluttaa. Mieli tekisi puuhastella kaikkea ja lähteä lenkille, mutta enpä taida sitä nyt tehdä, ettei mene pahemmaksi olo.
Meillä on tosiaan koko family ollut kipeänä jo pidempään. Mixulla on flunssa ollut kuukauden ja Mirkkulaisella kohta viikon. Ei kiva, mutta taitaa olla vain pakollinen paha näin syksyisin.


Mukavaa lauantaita kamuset,

Jonna

PS.
Jos jollain on hinku hankkia pidennykset päähänsä, niin itse voin suositella lämmöllä hiusten tilaamista Rapunzeliltä. Se on ainoa paikka mistä itse tilaan hiukset. Toimitus on nopeaa, palvelu on laadukasta ja tuotteet ovat priimaa. :)


(Postaus sisältää mainoslinkin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!