tiistai 2. syyskuuta 2014

Makuuhuoneeseen syvyyttä maalillaNo mutta hellurei vaan,

Nyt on makkari maalattu ja voi juku, että se on hyvä. Juuri kaivattua syvyyttä ja kontrastia on nyt maalin avulla saatu aikaiseksi meidän nukkariin. Mä teille tuossa viimeviikolla kerroinkin, että pohdin mustan ja harmaan maalin sävyn välillä. Pitkällisen mietinnän tuloksena päädyin todella tummaan harmaaseen, lähes mustaan. CNS S 8500-N on koodi jos kiinnostaa tutkia sävyä tarkemmin.
Täysin himmeänä tietysti. Tyydyin tällä kertaa pelkkään maaliin, ilman mitään efektejä tai tekstuureita. Kerkeehän sitä myöhemmin kikkailemaan jos mieli muuttuu...Olen todella tyytyväinen, että otin noin tumman, koska meillä oli edellisessä kodissamme olohuoneen seinä tummanharmaalla maalattu ja se sävy olisi ollut liian vaalea tähän tarkoitukseen mitä halusin makkariimme.
Otin siis rohkeasti lähes mustan ja mustaltahan tuo silmään näyttää. Luonnonvalossa ehkä aavistuksen taittaa harmaaseen, mutta pimeällä se on ihan musta. Ja seinä onkin tosi kivan näköinen, kun suuntaa nuo seinävalaisimet ylöspäin...Laitoin harmaat Annon-pellavalakanat sänkyyn ja ne tuovat vielä lisää sitä kaivattua tummuutta sekä kontrastia. Valkoinen sängynpääty kruunaa kokonaisuuden, ettei mene liian tunkkaiseksi.

Harmaat Componibilit tulevat kivasti esille tummaa seinää vasten ja samoin meidän bling-bling kattokruunumme. Pitäisikin pyyhkiä siitä pölyt, se jos mikä onkin kettumaista hommaa...

Nukkarissa ei siis muuta muutosta ole tapahtunut, kun petivaatteiden ja verhojen vaihto sekä seinän maalaus. Voisin sanoa, että muutos on aikamoinen, kun vertaa aiempaan lookkiin (täällä kuva aiemmasta makkarin ilmeestä). :)

Sellaisen stailauksen meidän makkari koki, kannattiko?

Täällä taas tänään mennään tukka putkella paikasta toiseen. Tänään pitäisi keretä tanssimaankin vielä, ihanaa! Se jos mikä on ihanaa... :)
Mahtia päivää ja iltaa kaikille,

Jonna

24 kommenttia:

 1. Aivan huippu kaunis makuuhuone teillä nyt! Tosiaan muutos kannatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Olen ihan mielettömän tyytyväinen, että duunattiin toi uusiksi. Tykkäsin edellisestäkin paljon, mutta nyt vain jotenkin kaipasin syvyyttä ja tummuutta tuonne makkariin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Olen tosi happy, että tehtiin toi muutos.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jee, kiva että tykkäät Jenni! Mäkin tykkään. :)

   Poista
 4. Ehdottomasti hyvä muutos! Ennen-kuvassa teidän valkoinen makkari näytti kivalle, mutta nyt kun vertaa näihin kuviin niin vaalea olikin aika mitään sanomaton. Tai siis uudet kuvat ovat ovat niin huippukauniita, että vanha ei pärjää niille. Muutenkin liputan mustille ja harmaille seinille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekkin eron huomaa juuri kuvista paremmin. Olihan tuo tapettikin aivan ihana, en mä sitä olisi muuten jaksanut kolmea vuotta katsella, mutta nyt vain kaipasi jotain muuta. Ihanaa, että pidät lopputuloksesta. :)

   Poista
 5. Ai helmi, miten hyvä tuli! Väri on upea ja syvyys tuo kivasti särmää huoneeseen, ja kutsuvuutta! Vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain inspiraatiosta ihanainen! Sun ja Marian makkarit vain vahvistivat mun intuitiota. ;)

   Poista
 6. Huikee muutos!!! Todella kannatti. Olen ihan sanaton. Kimppaan Essiä, todella kutsuva tila. Hyvä te, loistavaa työtä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että tykkäät! Sulla on niin hyvä silmä sisustuksessa, että kommenttisi on ihana kuulla. <3

   Poista
 7. Kimppaan??? Tarkoitin komppaan :D Typerä puhelimen ennustava tekstinsyöttö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettet vaan kuitenkin tarkottanut, että kutsuva tila kimppakivalle Essin ja Jonnan kanssa? :D

   Poista
  2. Hah hah, kimppa on just hyvä. :D Onneksi mä osaan lukea rivien välistä... ;)

   Poista
 8. hei mistä tuo ihana sängynpääty on?

  VastaaPoista
 9. Todella ihana! Ekan kuvan jälkeen piti ihan varmistaa että missä blogissa mä olenkaan, hihih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala. :D
   Hyvä, että muutos oli sen verran iso, että sen huomaa. ;)

   Poista
 10. Ah, tulipa tunnelmallinen ja ylellinen! Ja niin paljon enemmän sun näköinen. Loistoidea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tosi hyvä. Kannatti uhrata muutama hetki taas rakkaalle harrastukselle, eli sisustelulle. :D

   Poista
 11. Tosi kiva tää sun blogi! Ajattelin linkittää myös omani. Oma blogini on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit kurkkaamaan, mä tulen pian vastavierailulle. :)

   Poista
 12. Maalasin juuri makkarin harmaaksi, takaseinä juurikin melko tumma ja aivan ihana, siihen nyt selailin sisustusideoita. Mistä mahtaa löytyä kauniin honeesi bling-bling valaisin, olisi ihana löytää jotain saman tyylistä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!