lauantai 30. elokuuta 2014

Viikonloppu remontti-Reiskana
Hola,

Mitäs muuta sisustushullu tekisikään viikonloppuna, kun remonttia?
Eilen laitoinkin Instaan meidän makkari-projektin alusta muutaman kuvan, tapetit sai kyytiä. Ja hyvää päivää mitä hommaa se taas olikaan.
Olemme kyllä tapetteja ennenkin poistaneet, mm. lasikuitutapettia edellisestä asunnosta kilometritolkulla, mutta en kyllä muistanut kuinka kettumaista hommaa tuo on. Jos on hyvät hermot ja pitkä pinna niin siitä voi varmasti nauttia, mutta tällä tempperamentilla meinasi mennä käpy jotain sata kertaa. ;)

Kävimme myös eilen hakemassa maalin. Päädyimme harmaaseen, mutta erittäin tummaan.
NCS S 8500-N on maalimme jota on jo ensimmäinen kerros telattu seinään. Ja täysin himmeänä. Voi että se näyttää nyt jo kivalta.
Nyt annetaan sen kuivua ja lähdetään tässä välissä vähän kurkkaamaan Siivouspäivän antia. Meinaatteko te kierrellä Siivouspäivän kirppiksillä?


Mukavaa löördaaggia kamut,


Jonna

4 kommenttia:

 1. Ihanan sävyn valitsitte. Katsoin joskus itsekin tuota kun nappulan seiniä maalattiin. Päädyttiin lopulta mustaan, mutta nyttemmin saattaisin lämmetä tälle enemmän. En malttaisi odottaa teidän lopputulosta, sä saat huoneen varmasti näyttämään ihan hillittömän upeelta!!! Kivaa viikkistä sinnekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä aikamoista arpapeliä ja onnistuttiin kyllä hyvä sävy valitsemaan. :)
   Kiitos ihana Jutta kauniista sanoistasi. <3

   Poista
 2. Hienoa, hienoa! Taitaa olla aika lähellä Tikkurilan Takorautaa tuo sävy. Lopputulosta innolla odotellen... :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!