lauantai 16. elokuuta 2014

Ihana ilta ja muisteloita 13-vuoden takaa...Heippa,

Täällä on lepuutettu jalkaa (Ikeassa shoppaillen) ja vietetty maailman parhaassa seurassa tyttöjen iltaa, nimittäin oman teinini kanssa. Katsottiin kolme hömppä-rakkaus-komedia-lälläri leffaa ja syötiin suklaata sekä itse tehtyä pizzaa.
Nappasin pari kuvaa iPhonella meidän alkuillan meiningeistä, teinimme Mirkkuliini istui sohvalla lukemassa Hemarin uutta kuvastoa ja mä duunailin gluteenitonta pizzapohjaa.Koska meillä oli tyttöjen illan lisäksi ihan juhlahetki, niin otimme tietysti kristalliset viinilasit käyttöön, täytimme ne Coca Colalla ja skoolasimme pitkin iltaa...

Juhlahetki johtuu nimittäin siitä, että tasan 13-vuotta sitten mulla oli hieman erilaiset fiilikset. Mirkkuliinin synnytys oli nimittäin käynnistynyt 16.8.2001 aamusella. Kerroin hänelle tässä meidän illan aikana aina välillä, että mikä tilanne oli päällä 13-vuotta sitten, olimmeko kotona vai jo menneet sairaalaan, olinko saanut jo ilokaasua ja koska sain epiduraalin.
Kaivoimme perjantaina Mirkun kaikki vauva aikaiset valokuva-albumit ja voi sitä tunteiden määrää minkä vanhempana voikaan tuntea, kun katseli niitä kuvia.
Kuinka pieni ihminen hän onkaan ollut ja kuinka upea tyttö hän nyt on! Ja mihin tämä aika on kulunut? 13-vuotta. Hän täyttää tänään (vähän yli kolmelta päivällä) kokonaiset 13-vuotta. Mun vauva... ONNEKSI OLKOON PIKKUINEN MIRKKUSENI (jos satut lukemaan tätä)!

Voi että. On kyllä onni olla äiti. Äitiys ei ole helppoa, äitiys on todella suuri kunnia, äitiys on maailmassa parasta ja äitinä oleminen on yhtä taiteilua välillä, mutta sekuntiakaan mä en siitä vaihtaisi pois. En edes siitä 30 tunnin synnytyksestä. Koska se hetki, kun sain reilun kolmen kilon nyytin rinnalleni 17.8.2001 pyyhki jokaisen hetken synnytyksen rankkuudesta mielestäni.

Ollaan me tänään tehty Mirkun kanssa myös pieniä sisustushommiakin täällä kotona. Voisinkin niistä teille kertoa tässä lähipäivinä lisää.


Palaillaan,

Jonna (maailman ylpein äiti)4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista!