sunnuntai 17. elokuuta 2014

Näillä tehdään meidän kodin syksyinen sisustusHei,

Meidän syksyisen sisustuksen fiilis syntyy pienistä asioista. Lähinnä ne ovat jatkumoa tälle ihan meidän perus väripaletillemme, mutta muutama uusi juttu on ostettu. Tässä siis muutama asia millä tehdään meidän kodin syksyinen sisustus.Kynttilät
Kynttilät on kaivettu kaappien kätköistä ja ripoteltu ympäri asuntoa. Kynttilät ovat vain se loppukesän juttu (joillekkin ympäri vuoden), valo kun vähenee niin on ihanaa sytyttää kynttilöitä pihalle lyhtyihin ja sisälle tuomaan tunnelmaa.
Itse rakastan kynttilöitä. Tuikkuja, purkkeja, ihan tavallisia, tuoksuvia, lyhyitä, pitkiä, kaikki kynttilät ovat ihania. Ne tuovat aavistuksen syksyä lähemmäksi.


Rouheat materiaalit
Meille on tullut hieman rouheampia materiaaleja sisustukseen näin syksyn tullen. Kyseinen idea on muhinut jo vuoden verran päässä, mutta toteutus on aina vähän jäänyt. Nytkin homma on vasta puolessa välissä täysin valmiista. Mutta rosteriteräksestä meille on tullut (kiitos isukki ja serkkuni) muutama sisustuselementti olohuoneeseen.


Muhkeat tyynyt
Cross-huopa on etsinyt itselleen seuralaista, oikealla värityksellä ja kuviolla. Nyt se löysi parinsa. Muhkeat tyynyt kuuluvat meidän sohvalle. Niin kesäisin, kun talvisinkin. Unohtamatta syksyä tai kevättä. Oikeanlaisen tyynyn kannoin sitten niinkin jännästä paikasta, kun Ikea. ;)


Pehmeät huovat
Tyynyjen lisäksi huovat ovat vallanneet kotiamme. Muutaman uuden tulokkaan ostin, kun alennuksesta löysin. Luotto-huopani Cross on kuitenkin se ykkönen, jonka alle käperryn. Noi talon muut asukkaat, eli rakas perheeni, voivat ottaa sitten noita muita huopia käyttöön...


Valo
On varmasti turha sanoa, että miksi sitä valoa tarvitsee? Uusi valaisin löytää paikkansa alakerrasta, näette sitten vähän myöhemmin, että mistä...Ihanaa, että tulee syksy. Mä olen kyllä 120% kesälady, rakastan kesää niin, että sydämeen sattuu, kun se nyt loppuu. Mutta tuo syksykin aina uusia ideoita ja fiiliksiä. Ollaan me onnekkaita, että meillä on neljä erilaista vuodenaikaa.
Sellaisilla jutuilla ajattelin taikoa meidän kotiin syksyisempää ilmettä! Tätä mustavalkoista palettia on niin kiva pyörittää, kun ideoita puskee kesän jälkeen kaaliin.

Huomenna mulla alkaa arki. Viisi viikkoa on sairasteltu ja sitä ennen olin kolme viikkoa kesälomalla. Nyt kahdeksan viikon jälkeen palaan takaisin toimistohommiin ja arjen pyöritys alkaa meillä toden teolla. Vähän jännittää, että miltä se arki taas maistuu, kun on elellyt rennosti näin pitkään. Ei auta, kun kömpiä nukkariin ja laittaa kello soimaan aamu viideksi.


Hei, miten te rakennatte syksyn kotiinne vai teettekö mitään muutoksia/uudistuksia?


Ihanaa iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa kamut!


JonnaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!