sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Uusien vihkisormusten suunnittelu
Moikka!

Kerroinkin teille ohimennen siitä, että meidän 10-vuotis hääpäivämatkamme kariutui kesäloma ongelmiin/aikatauluihin joten sen suunnittelu siirtyi hamaan tulevaisuuteen. Mutta suunnitelmiahan riittää ihan ilman matkaakin, nimittäin meinasimme laittaa meidän vanhat vihkisormuksemme vaihtoon ja teettää ihan uudet sormukset nimettömiimme kimaltelemaan 10-vuotis hääpäivän kunniaksi!

Me menimme kihloihin kun olimme 17-vuotiaita ja häistäkin on tosiaan se 10-vuotta kohta kulunut joten ajattelimme hieman panostaa meidän sormuksiimme. Meillä on keltakultaiset sormukset nyt käytössä ja uusilta sormuksilta toivomme jotain hieman perinteisistä rinkuloista poikkeavaa.Suunnittelu on jo alkanut ideoita keräilemallä Pinterestissä. Duunasin sinne oman kansion tälle sormusprojektille ja ajattelin jatkossa kertoilla teille täällä kyseisestä projektista...

Vaihtoehtoja on vain ihan hirmuisesti! Alunperin tahdoin keltakultaisen sormuksen monilla timanttiriveillä ja nyt mennään jo ihan muissa suunnitelmissa. Valkokultaa, mustaa ja perinteistä timanttia. Mutta flakkana(ko), upotettuna(ko), millaisella hionnalla ja joo, näitä kysymyksiä mulla on itselleni jokunen. :)

Mutta projekti on mielenkiintoinen. Ja voin sanoa, että sormuksistamme tulee upeat! <3Timanttisin terkuin,

Jonna
6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa jännittävältä, jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen ja kiva idea. Pitäisiköhän itsekin?

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen miettinyt samaa. Meillä 10.v. hääpäivä ensi vuonna ja olisi kiva saada uudet sormukset silloin :)
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän tämä on aiheellinen idis sinnekkin! Pysy siis linjoilla. :)
   Ihanaa loppuviikkoa sinne (vaikka onkin ihan sunnuntaifiilis, kun huomenna on töitä!)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!