torstai 14. toukokuuta 2015

Näin me relataanMoi,

Tiedättekö sen fiiliksen kun lasi alkaa olemaan niin täynnä, että kohta läikkyy yli? Meillä oli eilen Mixun kanssa vähän semmoinen olo ja päätimme sulkea puhelimet hetkeksi ja vain olimme. Tehtiin pientä naposteltavaa ja katseltiin telkkaria sekä lööbailtiin sohvalla.Arki on ollut aika haasteellista viimeaikoina joten välillä on ihan hyvä nollata relaamalla. Hyvä ruoka, kotiasut, villasukat ja kiireetöntä olemista. Me otettiin ennen illanviettoa kotona kunnon päikkärit, heräiltiin vasta kahdeksan jälkeen. Oli ihan mahtavaa, kun tiesi että voi valvoa myöhään, kun kummallakaan ei ollut tänään työpäivää.Koska olen nyt tämän viikon ollut sokrulakossa, niin herkkuja ei taloon tuotu. Juustoja, rybiksiä ja kaikkea muuta pientä ihanaa naposteltavaa kylläkin kannettiin olkkarinpöydälle.
Mä olen niin kova napostelija kun katson töllöä, että pakko olla jotain suuhun laitettavaa. Onneksi telkkarin katsominen rajoittuu noin kahteen kertaan viikossa. ;)Kömmittiin sitten vasta yöllä nukkumaan ja heräiltiin tänään vasta puolenpäivän aikoihin. Teki kyllä niin terää! Ihan kuin olisi ollut minilomalla. Mutta omassa kodissa.
Suosittelen kyllä koklaamaan tämmöistä mini-relausta jos kuppi alkaa menemään nurin. Nyt taas jaksaa! :)

Tänään ollaankin käyty jo sairaalassa, kun appiukko joutui keuhkokuumeen takia sinne. Sieltä bongasin aika coolin kukkajutskan jonka tallensinkin mun Instaan.

Miten siellä rentoudutaan?


Terkuin,

Jonna4 kommenttia:

 1. Olisi kyllä tervetullut tuollainen hetki. :) Arki tosiaan vie välillä vähän turhan lujaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmökkä, tekee välillä tosi hyvää. :D

   Poista
 2. Välillä on hyvä nollata ja just tällai oleillen ja herkutellen. Itse olen sitä jo pari kertaa tällä viikolla harrastanut, kiitos pyhäpäivien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä täälläkin pyhät sekoitti pakkaa ja sai oleilla herkkujen kanssa. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!