lauantai 7. maaliskuuta 2015

Tarina sohvapöydästämmeHeipsan,

Jokunen aika sitten sain upealta Koti kaupungin laidalla-blogin Fridalta pienen haasteen sohvapöydän tarinaan liittyen. Kiitos ihana Frida.

Meidän sohvapöytämme on tähän asuntoon suunniteltu. Kun muutimme vuonna 2011 tänne, meillä ei ollut sohvapöytää. Alkuun mietimme, että emme edes tarvitse pöytää, mutta olin salaa haaveillut hieman "teollisuushenkisestä" lavapöydästä. Kerroinkin sitten Mixulle toiveestani ja niin lähti pyörät pyörimään.Hän sai serkkunsa kautta hankittua muutaman lavan, jotka sitten käsiteltiin maalilla valkoisiksi. Aluksi mietimme suurempia renkaita pöydän alle, mutta koska pöytä olisi noussut liian korkeaksi, niin päädyimme hieman matalampiin renkaisiin. Ne löytyivät Clasulta. Haaveissa oli myös teettää lasi pöydän päälle, mutta se on jäänyt tekemättä.Pöytä on toimitut erittäin hyvin. Alatasolle saa kaukosäätimet yms. jemmaan ja pöydän päälle saa tehtyä asetelmia jos siltä tuntuu. Usein se on kyllä aika tyhjä, muutamaa kynttilää lukuunottamatta.
Vaikka itse olenkin aina vierastanut puuta sisustuksessa (I know, olen urpo!) niin sohvapöytämme on yksi lemppareistani meidän kodissa.

Mua kiinnostaisi kuulla sohvapöydän tarina muutamalta ihanuudelta:

RAW Design blog Peetalta (Hänellä jos kellä on varmasti tarinaa sohvapöydän takaa!)

Esmeralda´s Essiltä

Char and the city Charilta
Meillä on ollut hieman erimielisyyksiä Canon-kameran kanssa aamulla. Olin ottamassa kuvia, kun se alkoi huutamaan jotain hemmetin erroria. Akku oli loppu!
Ja mähän en nyt yhtään ymmärrä että pitäisi odotella jotain akun latautumisia, kun mulla oli kuvausfiilis. :) No sain muutaman räpsyn napattua tänne.

Nyt täytyykin heittää yökkäri ja villasukat veks, laittautua ihmisen näköiseksi ja lähteä tapaamaan mun bestistä.Mahtia löördaaggia!


Jonna
2 kommenttia:

  1. Mukava tarina teidänkin sohvapöydällä ja käy tosi hyvin paikallensa :)
    Mukavaa iltaa.

    VastaaPoista
  2. Kiva haaste, taidanpa tarttua siihen! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!