sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Pukeutumishuoneen välitsekkausMoikkis,

Olenkin teille täällä kertonut, että teinimme tahtoi mun edellisen pukeutumishuoneen itselleen ja mä sain uudeksi projektiksi tehdä hänen vanhasta huoneestaan itselleni uuden pukeutumishuoneen.

Huone on pienempi, kun edellinen joten pientä haastetta onkin ollut. Tavarat eivät ole vielä saaneet ihan lopullisia paikkojaan, mutta tässä olisi välitsekkaus pukeutumishuoneeseen.Huone on noin pari metriä leveä ja noin pari metriä pitkä (jos ei lasketa huoneessa olevia vaatekaappeja, jotka ovat suoraa ovea vastapäätä) eli neliön muotoinen tila. Tällä hetkellä huoneen isot kalusteet ovat rahi, antiikkituoli, valkoinen taso ja Hay Loop Stand.
Pientä sälää onkin sitten hieman enemmän. Ja niille mun täytyykin keksiä lisää tilaa...Marimekot ovat nätisti esillä ja kovassa käytössä Loopissa. Tietysti mustavalkoisina!Ihana aurinko näyttää kaikki pölyt! :)
Mustavalkoinen raitamatto on tullut pukeutumishuoneeseen tuomaan ilmettä. Tykkään kovasti siitä, se on pehmoinen jalkojen alla.Antiikkinen tuoli tuo vähän glamouria sisutukseeni. Ja tunnearvoahan sillä on enemmän, kun kukaan voi arvatakkaan, se on Mixun edesmenneen mummon tuoli.Rahi on kyllä vähän turha tässä tilassa. Siihen kertyy usein puhtaita pyykkejä ja muutenkin se vie vain tilaa tuossa muutenkin pikkuruisessa tilassa, mutta en ole vielä sille parempaakaan kotia löytänyt. :)

Valaisimen etsintä on edessä kyseiseen tilaan, ja uusi kuva tuohon tauluun! Ja tuon pöydänalusen tahdon myös tasapainottaa, ettei siellä seikkaile noita irtoroippeita. Mutta muuten tuolla mahtuu jo ihan kivasti pyörimään.

Tälläinen välitsekkaus siis tähän väliin. Sen kattovalaisimen etsintä onkin aikamoinen projekti, onneksi kesä on tulossa ja valoa riittää vielä muutamiksi kuukausiksi. ;)Terkuin,

Jonna
(Postaus sisältää mainoslinkin.)

4 kommenttia:

 1. Ihan huikeeta luksusta toi pukeutumishuone jo käsitteenäkin :) Voi kun sais kans ylimääräisen huoneen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan toi kyllä ihan mahtavat, kun on oma tila missä voi liihotella ihan prinsessana. :)

   Poista
 2. Hyvältähän se näyttää, niin kuin aiempikin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!