lauantai 28. maaliskuuta 2015

Mustavalkoinen pääsiäinenTerppa!

Meillä on kaivettu pääsiäiseen liittyvät somisteet esille. Ei niitä kovin montaa ole, mutta eipä me kovin pääsiäiskeskeisiä ollakkaan. Viime vuonna pääsiäisen jälkeen bongasin alesta noi aivan ihanat mustavalkoiset koristemunat, ei tarvinnut sekuntia kauempaa miettiä, että olisiko noi meille sopivat koristeet...Pajunoksat, musta pupu, mustavalkoiset munat. Meidän mustavalkoinen pääsiäinen on valmis. Ensin mietin, että jos alkaisin askartelemaan ja väkertämään kaikkea pientä tilpehööriä, mutta pidättäydyinkin sitten vain tämmöisessä yksinkertaisessa somistuksessa.Rapputauluun mun on ostettava lisää kirjaimia! On nimittäin aika hankala miettiä sanoja, lauseista puhumattakaan, kun kirjaimia on rajattu määrä ja mitä sattuu. :)
Tutta tuo taulun on maailman ihanin löytö.
Oletteko te jo duunailleet oksat virpomiskuntoon? Meillä ei enää virvota, teini on jo kasvanut siitä yli.

Johan on kuulkaas ollut viikko. On ollut sellaista alamäkiluisua ettette uskokkaan. Äiti (on jo siis kotiutettu aikoja sitten sen lonkkajutun vuoksi) joutui sairaalaan sairaskohtauksen vuoksi ja teini on vetänyt omalla tavallaan hösseliksi, niin että on saanut olla huolesta kankeana.

Mutta kyllä tähän viikkoon mahtuu myös paljon positiivistakin! Mä olen ollut tänään viikon ilman sokeria (lue täältä koko juttu). Olo on ihan jees, ei ole ollut mitään järkyttäviä hedareita tai oireita.

Nyt kahvikuppi käteen ja nauttimaan blogeista!Mahtavaa löördaaggia!

Jonna

2 kommenttia:

  1. Yksinkertainen on kaunista! Meiltä löytyvät samat munat, ovat juuri passelit pääsiäisfiiliksen tuojat :) Stressivapaata viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi munaskuukkelit on kyllä ihan parhaat pääsiäiskoristeet. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentista!