lauantai 21. helmikuuta 2015

Onnea keittiössä
Heipsan,

Tiedättekö te ne hetket, kun tekisi mieli itkeä onnesta? Mulla on tänään ollut sellainen fiilis, kun laitoin minulle ja rakkaalle teinilleni aamiaista. Vaikka se onkin arkinen asia, niin se on kuitenkin meidän yhteistä aikaa. Arki-aamuisin nimittäin ei ole puhettakaan että kerkeisimme ajan kanssa höpisemään aamiaisella...Me ei olla Mirkun kanssa kumpikaan mitään aamuihmisiä, vihataan lähinnä koko maailmaa aamuisin, mutta koska tunnemme toisemme ja toistemme fiilikset aamuisin, niin se tekee aamuistamme siedettäviä. Tänään köllittiin pitkään sängyssä ja sitten kun pahin angsti oli helpottanut niin tein aamupalaa.

Pieniä juttuja, mutta sitäkin tärkeämpiä. Yhteinen aamiainen. Nykyään tuota teiniä näkee niin vähän, kun kaverit ovat kiilanneet äidin ja isin eteen. Ymmärrettävää kyllä. :)Ja onnea keittiöön tietysti tuo myös eräs mustavalkoinen ihanuus, joka kuvissa vilahteleekin! Mutta siitä saatte kuulla enemmän myöhemmin.

Lady mustavalkoisen Instagram-seuraajat saivatkin eilen nähdä mun "keittiötaidettani", kun leikin pullantuoksuista äitiä. Aina se onni ei seuraa meikäläistä. ;)Iloista löördaaggia muruset,


Jonna
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihanaa oli ja sinne myös ihanaa viikonloppua sekä alkavaa viikkoa. <3

   Poista
 2. Laitoin sinulle tänään "rakkauskirjeen" jossa asiaa Bruka hyllystä.
  T.Pia Turunen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rakkauskirjeet ovat ihan parhaita. <3
   Vastasinkin jo sulle. :)

   Poista
 3. HItaat aamiaiset hyvässä seurassa on ihan prasta viikonloppuaamuina. Tänään mulla oli aika hyvät aamueväät...vielä kun joskus saisi sitä seuraakin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sullahan on parasta seuraa, sinä itse. <3

   Poista
 4. Yhteiset aamut teinin kanssa on varmasti, mitä parhainta, kun muuten vähemmän näkee. :) Hei mun on pitänyt kysyä tosta Artekin valaisimesta, että kuinka hyvän valon antaa keittiöön? Oon kaavaillut uuteen kotiin kahta tuollaista ruokapöydän päälle, kun miettinyt, miten se valo toimii, kun tulee ainoastaan alaspäin.. Kai se on toisaalta tottumiskysymys. Nyt on tuo Lokki ja se päästään valon läpi joka puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteiset aamut ovat kyllä ihania, kun sen tekee kiireettömästi. ;)

   Artekin valaisin on mielestäni ihan huippu ruokapöydän päällä. Yleisvaloksi (siivousta ajatellen) siitä ei ole, mutta kyllä kahdella valaisimella saa hyvin valaistua ruokapöydän.
   Suosittelen lämmöllä! <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!