sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Viikonlopun löytöjä ja kuulumisiaHeipsan,

Weekend on mennyt hieman haikeissa tunnelmissa, mutta ollaan oltu silti liikkeellä. Perjantaina vietimme kotoilu illan ja eilen kävimme siivoamassa mutsini kämpän ja keskustassa kierroksella.
Keskusta kierrokselta minulle jäi käteen mustavalkoinen Marimekon Tasaraita-huivi jota olen mietiskellyt jo pidemmän tovin ostavani. Nyt kun se oli alessa, niin päätin sen ostaa.
Tänään ollaan juhlittu pienimuotoisesti Mixun syntymäpäiviä ja lähdimme brunssille.
Brunssilta suunnistimme hieman shoppailemaan ja mustavalkoinen pallotunika/mekko löytyikin ihan sattumalta, kun olimme ostamassa imuria äidilleni.

Iltapäivällä suunnistimme vielä kuntoutuslaitokseen moikkaamaan mutsiani ja sieltä sitten viipotimme kotiin. Nyt on sauna lämmin joten eiköhän sinne tule kömmittyä, pehmeisiin löylyihin.Ostin perjiksenä tulppaanipuskan ja melkein sain sen jo tapettua, kun mokomat olivat vetäneet kaiken veden reilussa vuorokaudessa. Katsotaan saanko pidettyä niitä viikolla hengissä.

On kyllä aivan ihana, että tuli lunta. Alkoi jo ketuttamaan kun oli niin hitokseen liukasta, että hiipimällä sai edetä paikasta A. paikkaan B.
Tosin mä en kyllä tajua, että miten noi ilmat voi heittelehtiä näin kamalasti. Ensin on plussaa, sitten kauhea lumimyrsky ja huomenna tajuton pakkanen. Mutta hei, onneksi ylihuomenna näytti taas plussaa. ;)

Tulisi jo kevät/kesä!

Nyt tämä lähtee saunaan ja käpertyy sohvalle seurailemaan hetkeksi töllöä, ennen kun kömpii yöunille.


Suloista sunnuntaita,


Jonna4 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista!