torstai 13. marraskuuta 2014

MarmoriaMoikka,

Me tosiaan käytiin viime viikonloppuna hieman seikkailemassa Loviisassa ja kerroinkin teille Herttanen Design-postauksessa ihanan Annen upeasta sisustusliikkeestä. Me käytiin sen lisäksi myös Loviisassa muutamalla kivalla kirppiksellä!
Mähän rakastan kirpputorien tunnelmaa, tuoksua, fiilistä ja aarteiden etsintää, sekä löytöjen tekemistä.

Loviisan suurkirppiksellä kierreltiin kauan ja teinkin sieltä kynttilälyhtyihin liittyviä löytöjä. Kyseisellä kirppiksellä mun on pakko lähteä käymään joku kerta ihan kunnon ajan kanssa, sieltä tekee varmasti löytöjä!
Nämä marmoriset kynttilänjalat löysin toiselta kirppikseltä, Second Hand Torilta. Kyseinen kirppis oli pieni, mutta kiinnostava. Harmi ettei ollut aikaa kiertää sielläkään kovin kauaa.

Hassua miten tuo marmori on lipunut meillekkin vaikka alkuun sitä vierastinkin, ehkä se kasarifiilis oli siihen syynä. Nyt se tuntuu olevan ihan kotoisa juttu. Niin se maku muuttuu ja ajatus vaihtuu. Saas nähdä onko meillä kohta siniset seinät ja kuparia siellä sun täällä... ;)


Onko kyseiset kirppikset teille tuttuja?

Täällä on menty alkuviikko aikamoisella draivilla. Tänään tein vähän pidemmän työpäivän, kun toi joulu on tuolta tulossa ja on kaupallisen alan kulta-aikaa. Tekisi jo mieli vetää tonttuhattu päähän ja laulella joululauluja. Ehken vielä sitä tee, voisi työkamut katsoa mua vähän kieroon. Jos harjoittelisin kotona jo niitä lauluja...Terkuin,

Jonna4 kommenttia:

 1. Meillekin vihdoin ja viimein piiitkän odottelun jälkeen tuli palanen marmoria :). Kupari kävi ja jatkoi matkaa ;). Ihanaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole edelleenkään lämmennyt kuparille tai kullalle. Ei ole mun juttu, tai kulta oli joskus vuonna nakki ja kivi, mutta ei enää. :D
   Marmori on kiva, tarpeeksi "kylmä" materiaali...

   Poista
 2. Kynttiläjuttuja ei vaan koskaan voi olla liikaa. Tuo marmori on edelleen itselleni jotenkin vieras. En vain näe sitä kotonamme... ainakaan vielä. Monesta suunnasta niiden innostusta näyttää löytyvän, mutta vielä sanon ei kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pitkään kanssa toi marmorin vastustus, kunnes sitten yhtenä kirppis-päivänä se vaan kolahti. :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!