maanantai 10. marraskuuta 2014

Herttanen Design, upea sisustusliike LoviisassaMoro,

Minä ihan vähän teille tuossa sunnuntaina vinkkailin, että kerron meidän viikonlopun seikkailuista Loviisassa. Tai siis me oltiin matkalla Helsingistä Kotkaan mun siskolle ja ajateltiin sitten käydä Loviisasa yhdellä kirppiksellä jota siskoni suositteli. Sinne mennessä bongasin matkalta Annen uuden liiketilan, eli upean Herttanen Design-sisustusliikkeen!

Itse rakastuin palavasti joka toiseen tuotteeseen, "yllättävää" koska Anne oli valinnut liikkeeseensä juuri mun sisustusmakuani hiveleviä tuotteita! :)

Suosikkini joka vielä toistaiseksi jäi liikkeeseen oli Riitta Kellosaaren Plussat-juliste. Ihan mielettömän cool ja tarina julisteiden valmistuksesta on hauska. Ride nimittäin on tehnyt alkuperäiset teokset perunoilla painamalla. Ihan mahtava juttu! Niin ja jos tahdotte nähdä taiteilijan kotia enemmän, niin suosittelen lämmöllä kurkkaamaan hänen blogia täältä.

Tyhjin käsin mä en t-o-d-e-l-l-a-k-a-a-n puodista päässyt, kohta näette siihen syyn, kun kurkkaatte kuvat liikkeestä.


Liike oli täynnä kaikkea ihanaa. Mä pyörin ja hyörin siellä ihan kun lapsi karkkikaupassa. Yhdeksänkymmentä neliötä pelkkää upeutta, sitä on Annen Herttanen Design!
Suosittelen lämmöllä kaikkia Loviisassa käyviä kurkkaamaan Herttainen Design-liikkeen Mariankatu 20, 07900 Loviisa. Katso lisää aukioloajoista sekä muista tiedotteista täältä.

Jos joku tuotteisiin ihastuneista ei pääse paikan päälle Loviisan liikkeeseen, niin ei hätää!
Herttanen Design&Deli toimii myös verkkokauppana, joten nämä ihanuudet (ja monta muuta) ovat vain klikkauksen päässä!

Kiitos Anne, oli mukava käydä ihastelemassa sun puotia. :)Terkuin,


Jonna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!