maanantai 24. marraskuuta 2014

Kuinka tehdä jouluihminen iloiseksi?Moikka,

Haluatteko tietää kuinka voitte tehdä jouluihmisen (eli minut) tosi iloiseksi? No minäpäs kerron! :D

Tiedättekö te StyleRoomin? Jos ette, niin mä hieman valaisen teitä.
"StyleRoom on sisustuksen verkkoyhteisö, jossa kuka tahansa voi selata sisustuskuvia ja inspiroitua, luoda oman profiilin, tehdä kuva-albumeita omasta kodistaan sekä pitää leikekirjaa muiden jäsenten kuvista."

Minähän tietysti kauniista kuvista ja sisustuksesta inspiroituvana ihmisenä hyppäsin ensimmäisten joukossa StyleRoomiin ja tein omat kansioni sinne. Löydätte sisustuskansioni täältä. Tuossa jokunen aika sitten tuonne sai tehdä oman kansion joulu-teemalla ja ne osallistuivat kilpailuun. Kansioista valittiin 8 kuvaa finaaliin, joista kolme voittavat.

*Tässä kohtaa olisi sitten rumpujen pärinää!*

Mun kuva (postauksen alussa) on päässyt 8 parhaan joukkoon!!
Mä olen ihan tajuttoman onnellinen siitä. Ja koska mä olen jouluihminen suurella sydämellä, niin tämä kisa lämmittää mieltäni super paljon.
Parasta olisi tietysti se fiilis jos sattuisin voittamaan, mutta siihen tarvitsen tykkäyksiä tuolla Facebookin puolella, niin kun aika paljon. Ja tässä on nyt se kohta jota kyselin postauksen alussa. ;)

Käykäähän äänestämässä StyleRoomin Facebook-sivuilla Joulukotihaasteen finalistit voittoon.
Äänestäneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti Finnish Design Shoppiin, lue arvontasäännöt täältä.


Voi tätä ilon ja onnen päivää!
Eilen näin äidin, kun kävin sairaalassa. Lonkan luutumista tässä nyt odotellaan. Puolessa välissä sairaalareissua ollaan. Ehkä hän jo jouluksi pääsisi kotiin, se olisi paras joululahja kyllä.
Tänään pääsin taas töihin, kun sain sen flunssan taltutettua. Ja nyt sitten tämä kilpailu. Kivoja juttuja.Mahtia maanantaita murut,

Jonna

2 kommenttia:

  1. No on kyllä aikamoisia onnenpotkuja, hienoa!! Nuo kuvat ovat kyllä kauniita, ei ihmekään että kiikut siellä kärjen tuntumassa. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!