torstai 27. marraskuuta 2014

Joulukirja ja joulun odotus
Moi,

Täällä on kaivettu Joulun odotus-palikat esille. Tein muutama vuosi sitten vanhoista lasten palikoista maalaamalla tuollaiset mustavalkoiset kirjainpalikat noista. Niitä olen välillä käyttänyt ihan sisutuksessa, mutta nykyään ne on ihan vain joulu somistuksessa.

Palikat pääsivät meidän keittiön seinähyllylle ja sopivat kauniisti mattamustan kanssa yhteen.

Kaivoin samalla Joulukirjani esille. Se on yksi tärkeimmistä perinteistäni joulun valmisteluissa. Kirjasta saa ihania ideoita joulun laittoon, paketointiin tai korttien askarteluun...Vaikka kirjani on jo vanha, niin edelleen inspiroidun siellä olevista kuvista ja neuvoista. Kukka-asetelmia olen tänä vuonna miettinyt enemmän kun aiempina vuosina. Valkoisia kukkia tietysti. Katsotaan jääkö vain ajatuksen tasolle vai uskallaudunko leikkiä viherpeukkua.Kävin eilen Prismassa ja ette usko mitä siellä oli!?
No ihan samanlaiset (tosin ei tuollaiset itse tehdyn näköiset) "Joulun odotus"-palikat, mustavalkoisina. Arvatkaa meinasinko lentää pyrstölleni?
Siis ihan samanlaiset. Joku on selkeästi kopsannut mun idiksen. :DNo joo, pienin askelin täällä hiivitään joulua kohden. Seuraavassa postauksessa mä esittelen teille meidän tämän vuoden adventti-kynttilät. Ja ne on tehty DIY-meiningillä, kuten joka ainoa vuosi.
Joko arvaatte millaiset ne on?

Kiirettä on täällä piisannut. Teinillämme on ollut viisi koetta tällä viikolla, joten duunin jälkeen ollaankin luettu niihin. Uudessa työssäni olen edelleen ihan intona, rakastan sitä ja olen niin onnellinen kun löysin tuollaisen työn.Torstai terkuin,

JonnaPS:

Oletteko jo käyneet osallistumassa Finnish Design Shopin 150 euron lahjakortin arvontaan? Täällä olisi sellainen menossa ja muistakaa klikata munkin kuvaa, eli tätä. ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva idea nuo kirjaimet ja kyllä on tainnut jollain kopsaus lipsahtaa päälle! Vanhoissa joulukirjoissa ja joululehdissä on oikeaa jouluntaikaa;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!