perjantai 22. elokuuta 2014

Olohuoneen mustavalkoinen syksysisustus




Moi,

Täällä ollaan vasta herätty, koska mä teen tällä hetkellä lyhennettyä työviikkoa. Pätkin kesälomaviikkoni viiteen osaan, joten voin nauttia pidennetyistä viikonlopuista seuraavat viisi viikoa. Ja kyllä on pakko sanoa, että tälläinen sopisi mulle oikein hyvin ihan loppuelämän ajaksi. ;)

Lupasin näyttää teille hieman meidän perinteisempää sisutusta, ilman väripläjäyksiä joten tässä on olohuoneen mustavalkoinen syksysisustus. Ja vihdoinkin sain sitä kaivattua rouheutta sohvan takana olevalle seinälle!




Olen jo pitkään ihastellut noita betoniverkoista tuunattuja sisustuselementtejä ja olihan mun pakko kokeilla meille niitä. Ja koska niitä myydään joko ihan hirveän isoina paloina tai ne ovat ruosteisia, niin soitin isukille ja pyysin hieman apua. Hän otti mitat ylös ja lupasi taikoa mulle rosteriset betoniverkot. Serkultani (kiitos V.V.) kyseiset verkkoa sitten löytyi ja hän vielä pätkäisi mittojen mukaisiksi nuo uudet sisustuselementtini!

Ja kyllä mä niistä tykkään. Tuovat sitä jotain tuohon seinälle! Tosin ajattelimme vielä vähän suhutella niitä tummemmiksi, eli mattamustiksi. Ja taulut täytyy miettiä tuohon väliin vähän erilailla...

Kävin myös Ikeassa viime lauantaina ja nappasin sieltä tuon Stockholmin messiin. Se nimittäin sopii täydellisesti Cross-huovan pariksi. Muutenhan meillä sohvalla seikkaileekin Marco Polón, Annon, Lennolin ja H&M pellavaiset sisustustyynyt.
Mä olen aikamoinen sisustustyyny-addikti. Niitä meillä on paljon. Ja päällisiä vielä enemmän.
Mutta hei! Vaihtelu virkistää, eiks je? ;)



Tasoille nostelin varaston kätköistä kynttilöitä. Nyt kun illat on viilentyneet ja pimentyneet, niin kynttilät tuovat tunnelmaa. Sisustustyynyjen lisäksi olen kynttilä-addikti. Mä rakastan kynttilöitä, ja niitä meillä onkin paljon kaapeissa.
Tuon mustan pienen taulun ostin Mixulle (mieheni) Porvoosta kesällä. Pieni muisto sieltä ja muistutus, että hän on mun nro.1.



Täällä on siis otettu syksy vastaan jo sisustuksen saralla. Ja onhan noi ilmat aivan syksyiset jo. Ajatella, että viikko sitten mä uiskentelin vielä meressä. Onneksi siitä on muistot täällä blogissa(kin).

Nyt kun katson näitä kuvia, niin kyllä on vain pakko sanoa, että en mä värejä kaipaa kotiin. Taitaa olla muuten elämä niin "värikäs", että himassa riittää tasan noi kaksi ääripään väriä, musta ja valkoinen.

Mutta nyt lähden hommiin ja toivottelen teille ihanaa Perjistä, sekä viikonloppua!

Jonna




7 kommenttia:

  1. Ihanat nuo betoniverkot, kiitos ideasta! Iloista viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä. :D
      Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa Minna. <3

      Poista
  2. Viihtyisän näköistä :) Meillä vaihtuu syysmustavalkoisuus kun saan tehtyä toisenekin lattiatyynyn valmiiksi... Olen muuten juurikin huomenna menossa hakemaan tuota samaa torkkupeittoa :) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee kyllä varmasti hyvä mustavalkoinen syksyinen sisustus, lattiatyynyillä ja uudella torkkupeitolla ei voi mennä vikaan. :D

      Poista
  3. Hauska idea nuo verkot! Muutenkin ihku olohuone <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Välillä täytyy vain kokeilla hassuimpiakin materiaaleja. :D

      Poista
  4. Kauniilta näyttää! Voi kun itse saisin myös joku päivä tuollaisen Cross- huovan! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!