tiistai 1. syyskuuta 2015

Taidolla sisustettu värikäs olohuoneMoikkis,

Mä vähän lupailin viime postauksessani teille vilautella Juhan värikästä kotia täällä blogissanikin.
Juha on ihan mielettömän taitava ja rohkea sisustaja. Hän on taiteellinen herra ja seinämaalaukset ovatkin hänelle erittäin tuttu harrastus. Oman kotinsa olohuoneen hän on maalannut punaisella. Musta, valkoinen sekä harmaa korostavat yksityiskohtia maalauksissa.Olkkari on ihan hiton siisti. Sisustus on huolella mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten. Kun astuin Juhan kotiin ensimmäistä kertaa, niin meinasi taju lähteä. Ei värien paljoudesta vaan siitä kuinka hemmetin taitava mies hän on!

Musiikki kuuluu hänen työhönsä, joten se on pääosassa hänen olkkarissaankin. Kolme vinyylisoitinta ja mikseri eivät varmasti kuulu joka jampan himaan, mutta hänen olkkariin ne sopivat kun nenä päähän. Onhan hän toiminut vuosien ajan dj.nä, joten hänen musavehkeet ovatkin sitä luokkaa...
Kajareita on enemmän, kun laki sallii ja voin sanoa, että musiikkikokoelma on ihan tajuton.
Persoonallisuutta tästä kodista ei puutu. Yksityiskohtia on joka seinällä. Upeat maalaukset tekevät olohuoneesta mielenkiintoisen. En olisi ikinä uskonut, että voisin sanoa rakastavani värikkäitä koteja, mutta tämä koti on vienyt sydämeni!Olkkarin katossa roikkuu upea Verner Pantonin GLOBE-valaisin. Muutama tunteroinen oli herralla kuulemma kulunut kyseistä upeutta rakennellessa, mutta onhan se sen arvoinen!
Telkkarin taustakin on saanut tyylikkään ilmeen maalien avulla. Maalattu kehys vie liiallisen huomion telkkarista...Niin siis tässä on yksi niistä monista kajareista. Aktiivikaiuttimien avulla häädön saa hyvinkin nopeasti jos on tarvis. Mutta kyllä Eminem kuulostaa hyvältä niistä. ;)Pieni vilautus eteisen suuntaan, josta teille näytän enemmän omassa postauksessaan...Yksi ihmetyksen aihe monille on ollut vinyylien määrä. Lähes kolme metriä leveät ja katosta lattiaan ylettyvät Lundiat ovat täynnä vinyyleitä (6000-7000 vinyyliä). Ja se on vain pieni osa hänen levyistään. Hänen studiollaan on vino pino lisää...

Tajusin tässä tätä postausta tehdessäni, että en ottanut yhtään olkkarin kokonaisuudesta kuvaa! Asia korjataan piakkoin, koska täytyyhän teidän nähdä kokonaisuus. Kuten vihreät futonit. :)

Tässä pieni maistiainen siitä mitä seuraavat postaukset tulevat olemaan. Hieman mun normi linjasta (mustasta&valkoisesta) poikkeavaa settiä siis luvassa!


Värikkäin terkuin,

Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!