perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu 2015Heipparallaa!

Luojan kiitos vappu sijoittui niin, että on viikonloppu heti perään. Tuli tarpeeseen. Unirytmit sain kertaheitolla vapun biletyksillä sekaisin...Meillä oli nimittäin minipippalot vappuaattona himassa. Muutamat kamuset, perinteistä vappusafkaa ja kuohuvaa. Kuohuvaa taisi olla enemmänkin. Jalat muussina tanssimisesta raflassa pilkkuun asti ja pää tyhjänä kaikesta. Onpahan nyt nollattu ihan kunnolla viime viikkojen paineet.

Tosiaan viime viikot onkin olleet aikamoisen työpainotteisia, otin isomman projektin hoitaakseni ja nyt se on hoidettu suurimmaksi osaksi, joten paluu "arkeen" blogista puhumattakaan on tervetullutta.Pippaloidemme väriteema poikkesi ihan vähän totutusta mustavalkoisesta linjasta. Keväästä kertoo pieni häivähdys hempeää vaaleanpunaista somisteissa. Anno-sarjan servetit ja kupit, Nanson kertiskupposet, musta Mariskooli, hopeiset kertislautaset, mustat pillit ja perinteiset kertishaarukat/veitset noudattivat sitä tuttua värikomboa, eli mustaa ja valkoista. Vaaleanpunainen Mariskooli ja narut, ilmapallot (en ottanut niistä kuvaa kun Instaan) toivat pienen väripilkahduksen.Kristalliset shampanjalasit olivat kovassa käytössä, siitä varmasti johtuukin tämä mielettömän mahtava olotila. Jo toista päivää! Vanhuus ei tule yksin... :)

Mites teidän vappendaali meni? Joko on munkit ja simat vedetty?Mahtia löördaaggia kamut!


Jonna


8 kommenttia:

 1. Välillä on ihan hyvä vähän nollata ;) Täällä oltiin aikalailla hissukseen, mutta pientä toimintaa onneksi oli ja sitä hyvää ruokaa, sitä oli kyllä enemmän kuin tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä välillä tekee tosi hyvää vetää kristallilaseista aikuisten simaa ja nollata ihan kaikki. :D

   Poista
 2. En kuule vetänyt yhtään munkkia, tippaleipää enkä muutakaan herkkua. Simakin jäi juomatta. Pari lasia skumppaa riitti tämän vapun herkuksi, joku roti se olla pitää! ;)
  Mukavia lepopäiviä sinulle! :D

  VastaaPoista
 3. Huonon olon täytyy johtua kristallista! Täälläkin nimittäin nautittiin eilen juomapuoli samantyylisistä laseista ja tänään olo ei ole häävi :D

  VastaaPoista
 4. Kristallilasissa on lyijyä, selvä lyijymyrkytys siis ;)
  Sitä on liikkellä!
  Ihanat lasit btw :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on laitettava kaappiin pitkäksi aikaan. :D :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!