perjantai 6. helmikuuta 2015

Uusi pukeutumishuoneeni valmistuu
Moikka pitkästä aikaa!

Täällä on saatu MacBook takaisin huollosta ja palaillaan hissukseen takaisin blogimaailmaan. Pieniä vieroitusoireita on ollut havaittavissa. ;)

Mutta asiaan!
Meillä on tullut teinin pyynnöstä muutoksia yläkerran huonejärjestelyihin, koska hän tahtoi pukeutumishuoneeni (w.i.c. mukaan lukien) haltuunsa ja mulle jäi käyttööni hänen huone vaatekaappeineen. Huone on pienempi, kun aikaisempi pukeutumishuoneeni, mutta sillä ei ole mitään väliä. Hyvällä suunnittelulla ja tavaroiden organisoinnilla tuosta tilasta tulee täydellinen pukeutumishuone.Vaatteeni ovat lähinnä mekkoja, joten tarvitsin lisätilaa roikkuville vaatteille. Ensimmäinen hankinta tilaan olikin Hay Loop Stand-naulakko. Olen siitä haaveillut jo vuosia(?) joten nyt oli aika se ostaa!
Siihen ripustinkin heti Marimekkoni, jotka ovat eniten käytössä.Muuta en huoneeseen ole vielä kerennyt ostamaan, tosin olemme kittailleet koloja seinistä ja maalailleet seiniä viime viikonloppuna. Kattovalaisin ja matto ovat ainakin etsinnässä.

Kokonaiskuvaa en vielä huoneesta viitsinyt ottaa, koska tilan nurkat ovat kaiken roippeen alla. Ihan joka asia ei ole vielä löytänyt paikkaansa. ;)Mutta hiljaa hyvä tulee ja tuosta tilasta tulee ihana!

Täällä on podettu tänään flunssaa. Todella ärsyttävää, kun nenä vuotaa koko ajan. Yritin herkutella jätskillä päivällä, mutta se olikin jotain pahaa jädee. Onneksi homma on korvattu, uusi jätski ilmestyi pakkaseen.

Ihanaa olla taas blogimaailmassa, Mac toimii taas kun unelma, akku vain teki temput. Nyt kun se on vaihdettu, niin johan taas lähtee...Terkuin,

Jonna


(Postaus sisältää mainoslinkin.)

2 kommenttia:

 1. Oma pukeutumishuone, oli se minkä kokoinen tahansa, on ihanaa luksusta - ja tuosta sinun huoneestasi tulee upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen! :)
   Onhan siinä vielä tekemistä...

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!