torstai 22. tammikuuta 2015

Olohuoneen mini facelift ja helppo diy seinälleMoikka,

Viime viikonloppuna Mixun kanssa vähän rymsteerattiin ja päätimme pidentää sohvan takana olevaa hyllyä myös tuonne Mixun "miestuolin" taakse. Eli toisin sanoen Mixu sai omaan nurkkaansa kevyen faceliftin!Aiemminhan tuon hyllyn tilalla on ollut ainoastaan jalkavalaisin, joka etsiikin nyt uutta paikkaa. Pieni  homma, mutta suuri muutos kokonaisuuteen. Johtunee myös siitä, että meidän olkkari on aika snadi, niin ihan pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan. ;)Hylly sai somisteeksi mun rakkaan Plussat-taulun, Harri Koskisen Blockin (joka siis näkyy "hirveen" selkeästi kuvissa!) ja mun tuunaamat kynttilänjalat kynttilöineen.

Viikonlopppuna uudistetun ilmeen saivat myöskin meidän rappusten sivusta paikkansa löytäneen teräsverkot, jotka olivat ennen täällä.Nappasin siitä pois jouluisimmat lipareet ja kaivoin ihanat mustavalkoiset korttini esille. Therese Sennerholtin ja muutama muu kiva mietelause koristavat nyt rappusten alapäätä. Helppo diy seinälle!Huomaa kyllä, että kauheasti kutkuttelee taas käsillä tekeminen ja puuhastelu kotona. Tekisi mieli askarrella vaikka mitä. Katsotaan mitä sitä taas viikonloppuna keksisi. :)

Mites siellä, onko askartelu ja diy-jutut siellä nyt pinnalla?

Takana on 10-tunnin työpäivä ja voi vimpula kuinka kivaa tuolla töissä onkaan. Pakko kyllä olla onnellinen että on töissä joka ei edes tunnu työltä.
Mutta töistä puheen ollen, kotityöt odottavat.
Täytyisiköhän miettiä niiden ulkoistamista johonkin?
Torstai terkuin,

Jonna
2 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo verkkotaulu, voisin niin hyvin kuvitella meillekin, mutta en vain tiedä mistä itsellä löytyis seinätilaa tollaselle :)
  Todellaki kutkuttelis kaikenmaailman askartelut! Vanha sohva odottelis maalausta ja istuinpehmustetta, siirtolavasohva pitäis tehdä terassille ja siihen kans ommella patjanpäällinen, ikkunanpokista pitäis tehdä valokuvakehys ja ja..kaikkea tämmöstä "pientä" mielenpäällä, kunpa vaan ois aikaa kun kotona tollanen reilu vuoden ikänen vintiö rajottaa aika lailla näitä suunnitelmia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella kuinka isosta aikapulasta siellä kärsitään! :)
   Mutta jossain vaiheessa varmasti pääset toteuttamaan askarteluita ja visioita. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!