lauantai 20. joulukuuta 2014

Mustavalkoinen joulukalenteri itse tehtynä


Heissuli vei!

Mä en olekkaan teille vielä näyttänyt mun itse tehtyä joulukalenteria. Tein sen sittenkin vaikka alkuun mietin että en taida tehdä. Kyllähän mun teinin täytyi saada joulukalenteri. :)
Materiaalit olivat osittain kasassa, mutta jotain piti myös hankkia. Taustalevy on vaneria ja sen mä maalasin mustaksi liitutaulumaalilla. Pienet rasiat ja numerot rasioihin piti ostaa koska en tahtonut käyttää edellisvuoden tulitikkuaskeja (puolet niistä oli niin kärsineitä).
Porasin ihan mini ruuveilla kiinni noi laatikot taustaan ja liimasin Clasulta ostamani numerotarrat bokseihin. Laatikoihin jemmasin käärepapereissa olevia karkkeja.

Mustavalkoinen joulukalenterimme on nyt varmasti seuraavanakin vuonna tuo sama, sen verran tukevalta tuo nyt vaikutti. Ja onneksi sitä voi muokata tekstillä sekä koristeilla jos tahtoo.
Kalenteri sai paikkansa keittiön ikkunalaudalta. Teinimme on nyt todennut sen olevan hyvä kalenteri, joten enköhän mä onnistunut tässä tee-se-itse hommassa. :)


Ajatella, että ensiviikolla on joulu! Ihanaa. Huomenna me koristellaan joulukuusi. Todella monella se jo onkin koristeltu. Mä olen sen verran perinteinen ihminen joulukuusen kanssa, että yritän vitkuttaa sen esille laittamista aina lähelle joulua.

Tiistaina pitääkin hakea joulukukat, että ne elävät mun käsittelyssä joulun yli. Paketit on jo ostettu, ne pitäisi vain paketoida, eli tonttujuttuja on edessä.


Mikäs tilanne siellä on joulujuttujen kanssa?


Ihanaa joulun odotusta,


Jonna
6 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentista!