torstai 16. lokakuuta 2014

Vanhan seinähyllyn uudistus
Moikkelis koikkelis,

Viime viikonloppuna tein ihanan löydön kirppikseltä lenkin ohella. Löysin nimittäin juuri samanlaisen hyllyn mikä meillä oli lapsuudenkodissani. Hassua, että nuorempana en tykännyt kyseisestä hyllystä yhtään ja nyt ilo oli ylimmillään, kun samanlaisen löysin kirppikseltä.
Ajatella, että näin se ympyrä sulkeutuu... Terkkuja vaan äiti! :)Minä tein vain pienen muutoksen kyseiselle löydölleni, eli maalasin sen meille sopivammaksi. Vanha puinen hylly sai uuden värin, mattamustan. Nyt se "häviää" seinään tarpeeksi, olematta kuitenkaan täysin näkymättömissä.
Hyllylle asettelin muutamat Iittalan kynttiläkipot ja muuta pientä tilpehööriä, joita olen kaappien kätköissä säästellyt. Mietin että jos saisin jollain ihme konstilla muutaman yrtin pidettyä hengissä, niin ne olisivat aika kätevät tuossa... Taitaa tosin olla ihan liian positiivista ajattelua ja toivetta.Mä olen tosi, tosi, tosi iloinen tuosta löydöstäni, ihan mielettömän happy!
A. Se oli ihan pilkkahintainen, vain 4 egee.
B. Siitä tulee muistoja mieleen lapsuudesta.
C. Se tuo kotoisuutta.
D. Siihen saa tehtyä ihania asetelmia. Vaikka joka päivä!


Ai niin... Haluatte varmaan nähdä sen ennen kuvan?
Maalilla sai taas kerran ihmeitä aikaan ja me saatiin uusi/vanha hylly meille. Vitsi, että kirppislöydöt ovat kyllä ihan parhaita!

Sellaista tänne tällä kertaa. Muuten täällä ollaankin hytisty kylmyydestä ja mietitty, että voiko pitkän toppatakin jo kaivaa varastosta...

Niin ja yritin mä olla reipaskin, kävin salilla. Ajattelin sen vievän hieman väsymystä pois (tiedätte varmaan niistä liikunnasta saaduista energiapiikeistä ja blaa, blaa). No kuulkaas, ei auttanut.
Nyt on entistä isompi tatti otsassa, kun mikään ei onnistunut ja olin, kun valuva räkä siellä salilla. Nyt taidan kyllä kömpiä suihkun ja jääkaapin kautta sinne missä olen hyvä, eli nukkumaan!Terkuin,

JonnaPS. Muistakaahan vielä käydä osallistumassa kyselyyni täällä, kiitos. :)

6 kommenttia:

 1. Kiva löytö! Siitä tuli tosi kaunis asetelmineen :)

  VastaaPoista
 2. Mainio tuunaus! Kirppislöydöt on kyllä ihan parasta...silloin harvoin kun sieltä jotain kivaa tuunattavaa löytyy. Mä olen ihan onneton kirppiskävijä, en vissiin osaa katsella "sillä silmällä"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muuten itse huomannut kyllä nyt sen, ettei enää samalla tavalla tule hyviä löytöjä tehtyä, kun ennen. Liekö oma maku muuttunut vai myyjien tuotteet huonontuneet... ;)

   Poista
 3. Hieno löytö ja vielä upeampi tuunaus! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!