lauantai 4. lokakuuta 2014

Kysely lukijoilleni ja syksyisen sisustuspaketin arvonta


Kiitos osallistujille, arvonta on päättynyt!


Moikka,

Mua kiinnostaa kovasti, että mitä kautta te seuraatte mun blogia ja blogeja yleensä?
Statistiikan mukaan täällä nimittäin hengailee tuhansia ihmisiä, mutta olisi kiva tietää enemmän teistä.
Puolet näyttäisi lukevan mobiilin kautta ja puolet koneella. Mutta onko teillä millainen tapa lukea blogeja? Teettekö puhelimeen oman listan blogeista mitä luette, vai seuraatteko esim. Googlen lukijalistan tai Bloglovinin kautta blogeja?

Mä itse tykkään Bloggerin lukulistasta. Siihen saa niin näppärästi kerättyä kaikki omat lemppariblogit ja näkee, että kun on tullut uusi postaus. :)

Muistutuksena, että minulla on blogin sivupalkissa mustat bannerit, mistä klikkaamalla pääsee seuraamaan blogia; Lukulista, Bloglovin, Facebook, Instagram.

Ja sitten siihen arvontaan!

Kaikki kyselyyni vastaavat ja lukijakseni liittyvät (Lukulista tai Bloglovin) osallistuvat syksyisen sisustuspaketin arvontaan. Ja koska tahdon pitää voittajaa jännityksessä, niin paketti on yllätys. Sen voin luvata, että se on mustavalkoinen ja tyyliltään sellainen jonka itsekkin voisin kotonani nähdä.

Arvonta loppuu 18.10.2014, klo: 23.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Ilmoitan voittajan myös blogissa. Muistakaa laittaa toimiva sähköpostiosoite ja nimimerkki (jos olet anonyymilukija).

Eli mitä kautta seuraatte yleensä blogeja, luetteko mobiilista vai koneella? Kiinnostavatko teitä seurata blogin lisäksi bloggaajan Instagram-/Facebook-tilejä?

Onnea arvontaan ja kiitos jo valmiiksi vastuksistanne, ne auttavat tätä bloggaajaa taas kehittymään omassa harrastuksessaan...


Terkuin,

Jonna


Kiitos osallistujille, arvonta on päättynyt!

35 kommenttia:

 1. Bloggerin lukulista täälläkin käytössä =)

  VastaaPoista
 2. Bloggeri on kyllä ihan ehdoton :) näkee kaikki uudet postaukset nopeasti :) Yleensä luen blogeja läppärillä, koska silloin näkee paremmin kuvat. Joskus tulee luettua myös padilla tai puhelimella. Myös facebookin kautta tulee jonkin verran seurattua joitakin blogeja.

  titta.laitinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Luen blogeja oman blogini kautta, sinne olen keränyt suosikkiblogeja sivupalkkiin. Lisäksi luen facebookin ja instagramin kautta. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Bloggerin kautta seuraan ja läppäri on käytössä. Joitakin blogeja seuraan myös facebookin kautta.
  ostermale@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Klikkaan aina oman blogin blogilistasta kun näen että on uusi postaus tullut :)

  VastaaPoista
 6. Bloggerin lukulista käytössä, luen vain läppäriltä. :)

  VastaaPoista
 7. Seuraan mieluiten feedlyn kautta! Goolge reader oli vielä parempi. Harmi, että se poistui kätyöstä!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sekä pöytäkoneelta että läppäriltä.. harvoin puhelimesta :) joskus facebookin kautta tulee myös klikattua blogeihin :)

   Poista
 8. Bloggerin kautta seurailen, ja läppäriltä. Bloggerin lukulistasta tykkään minäkin sen takia, että on helppo seurata uusimpia postauksia lempiblogeistaan. Pysyy niin sanotusti ajan tasalla. ;)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Bloglovinin kautta seuraan. Tabletilta tai läppäriltä lueskelen blogeja. Joistakin blogeista olen tykkäillyt myös fb:ssä.
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Luen bloggerin lukulistan kautta, se on mielestäni tosi kätevä. Yleensä seuraan blogeja kännykällä. Joidenkin suosikkiblogien fb-sivujakin seurailen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Luen kännykällä käyttäen Feedly-sovellusta. Löytyy blogisi linkki myös oman blogini suosikeista sivun reunasta.

  VastaaPoista
 12. Bloglovin ja facebook :)
  maria_kri@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Minä seuraan Bloggerin listan kautta, sillä uudet postaukset tulevat aina kätevästi näkyviin oman blogin hallintapaneeliin :) Olen kokenut, etteivät seurantapalvelut, kuten Bloglovin ja Blogilista anna minulle juuri mitään lisäarvoa lemppariblogien seurailuun, joten siksi näin! Toki useita blogeja seuraan myös Instagramissa ja FB:ssa, sillä niissä on usein kivaa, pientä lisämatskua postausten lisäksi. Useimmiten blogisivustoja tulee seurattua perinteisesti läppärillä, mutta reissun päällä käytän silloin tällöin myös puhelinta tai tablettia seuraamiseen :)

  VastaaPoista
 14. Itsekin seuraan Bloggerin kautta, se on tosi kätevä kun yhdellä vilkaisulla näkee kaikki uudet päivitykset :)

  VastaaPoista
 15. seuraan bloggerin kautta.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 16. Seuraan Bloggerin kautta ja lähinnä vain läppärillä. Koen puhelimen näytön liian pieneksi blogien lukemiseen :). Joitakin seuraan myös Instagramissa ja itse asiassa sitä kautta päädyin tänne sinunkin blogiisi. Liityin juuri lukijaksi :)

  VastaaPoista
 17. Bloglovinin kautta seuraan useita blogeja. Puhelimella ja padilla on niin helppokäyttöiset appsit tähän hommaan että olen tietokoneen käytön lopettanut lähes kokonaan.
  Mikä mukavempaa kuin köllähtää illalla sänkyyn peiton alle ja lueskella kaikki suosikkiblogien uudet kuulumiset läpi. Instassa ja facebookista seurailen vain rennoimpia ja hauskimpia blogeja :-)

  Sari
  sakeinan (at) gmail.com

  VastaaPoista
 18. Bloglovinin kautta lueskelen blogeja, ja käytän siihen sekä pöytäkonetta että puhelinta.
  Uusi blogisi on myös kiva, mutta kaipaan silti Imagen black&white blogia jostain syystä :)

  sasu-84@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Lueskelen blogeja läppärilläni, ja enimmäkseen bloggerin ja Facebookin kautta. Valillä etsiskelen blogiyhteisöistä uusia kivoja blogeja :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Luen kännykällä ja minulla on vain kirjanmerkeissä blogit joita luen mutta jokin lukulista voisi olla kätevä jotta näkisi uudet postaukset heti :) olen loppukesästä liittynyt lukijaksesi ja tykkään näistä sisustuspostauksista koska olen itsekin mustavalkoisen ystävä sisustuksessa ja tyylisi miellyttää silmää :)

  suvi.ylikitti (at) gmail.com

  VastaaPoista
 21. Lueskelen blogeja sekä läppärillä että kännykällä. Käytössä omat lukulistat sekä Blogger :)

  VastaaPoista
 22. Seuraan puhelimella ja läppärillä omien Suosikkieni kautta. En käytä mitään seuranta- tai blogiyhteisöpalveluja. Blogeihin olen päätynyt sattumalta etsiessäni Googlesta jotain.

  Vihree
  mullekiitos(a)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Äh, mun jorinat taisi kadota johonkin! :/
  Mä seuraan lemppareita facebookin kautta, mutta bloglovinilla myös. Bl:ssa on enemmän seurattavia, joten kaikkia ei aiva tule käytyä läpi...
  Tykkään kyllä seurata myös suosikkibloggaajieni ig-tilejä. Pääsee kurkistamaan sellaisia arkisempiakin juttuja. :)
  En ollut huomannut lisätä uutta blogiasi kumpaankaan listaani, mutta klikkasin nyt samantien, niin ei mene jutut ohi! :D

  VastaaPoista
 24. Seuraan blogeja bloglovinin kautta yleensä kännykällä, joskus ipadilla. Insta ja face ei kiinnosta.

  VastaaPoista
 25. FB:n kautta seurailen =). Mukaan arvontaan! siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Seuraan blogeja, kännyllä, facessa, läppärillä tai tabletilla sekä bloglovinin kautta ☺ joka päivä luuraan muutan blogin läpi joskus tulee istuttua kauemminkin. Seurasin aiempaa blogiasi ja siirryin sitten tänne, tykkään! 💗
  Kkallio76@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Googlen lukijalistan kautta seurailen :) Bloglovinia käytin jossakin vaiheessa ahkeraan, mutta nyt se on syystä tai toisesta jäänyt. Yleensä luen ihan koneelta, mutta silloin tällöin, esimerkiksi töissä hiljaisena hetkenä saatan vilkaista luurillakin blogimaailmaa.
  pitsiminttu@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Minulla on koneella bookmarkkeja enemmän kuin tarpeeksi, niissä myös sinun blogisi tallennettuna. Blogeja käyn varsinkin näin sunnuntaisin rauhassa läpi, silmäillen ja fiilistellen :)
  *Kirsikka*
  k_ahonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Seuraan Facebookin, Bloggerin ja Bloglovinin kautta tietokoneella, harvoin mobiililla.

  VastaaPoista
 30. Seuraan ihan vain talteen laitettujen linkkien kautta, koska näille jää koukkuun ja aika ei vaan riitä aktiiviseen lukemiseen. Blogeihin jouduin vähän vahingossa rakentamisprojektin alussa.
  sarianna.riikola@cgi.com

  VastaaPoista
 31. Eeva 14.10.
  Tietokoneen kautta , facebook .
  Tieto voitosta faceen viestinä.

  VastaaPoista
 32. Jonkin verran bloglovinin kautta mutta pääsääntöisesti olen löytänyt seuraamani blogit ihan googlettamalla ja osa jopa ihan seuraamieni blogien kommenttiboxien kautta kuten sinunkin blogisi. Pysyvästi jään seuraamaan niitä jotka kiinnostavat eniten :)

  anne9264@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Juuri eka kertaa eksyin blogiisi anana-blogin lukulistan kautta. Luulen ettei jää viimeiseksi kerraksi, sen verran kivan näköistä!: )

  VastaaPoista
 34. Bloggerin kautta seuraan aikamoista määrää blogeja. Sen lisäksi tykkään hypellä blogista toiseen linkkien avulla. Joskus käytän myös ihan `seuraava blogi` -toimintoakin...
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentista!