perjantai 24. lokakuuta 2014

Kaksi kuukautta jouluun

Iltaa,

Kyllähän mä nyt sitten luovutin ja aloitin tämän J.ii höpöttelyn jo nyt! Kaksi kuukautta menee kuitenkin niin nopeasti, että eikö sitä J.ii jutusta saa nauttia pidemmän kaavan mukaan... ;)

Ihan vielä en varastosta kaiva niitä siihen liittyviä juttuja, mutta ideointia sitä täälläkin tullaan nyt näkemään! Olenkin jo kesästä asti (joo, Juhannuksen jälkeen alkaa aina J.iin suunnittelu) pinnaillut Pinterestiini I <3 Christmas-kansiooni vaikka mitä kivaa. Sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa idiksiä jos itseltä ne ovat kadoksissa.Meidän J.ii tulee olemaan tumma, "hieman" kimallusta, pehmoisia tekstiileitä ja paljon kynttilöitä. Kukkia tahdon myös jonkun verran. Ja kyllähän meidän vanhat koristeet sekä tekstiilit taipuvat juuri tähän suunnitelmaan.
Myös tähdistä ajattelin tehdä taas jonkun rykelmän jonnekkin, ehkä makkariin, tai olkkariin.

Ideota olen hakenut Pinterestin lisäksi blogeista ja verkkokaupoista.
Elloksella oli eniten itseäni inspiroivat joulukuvat ja tuotteet. Tummaa, kodikasta ja silti juhlavaa. Sieltä bongailinkin lähes kaikki kuvien tuotteet ja kuvat.
Myös Hemtexin kynttelikkö säilyttimellä (mihin saa tehtyä ihania esillepanoja) on houkutteleva tuote. Tällä kertaa itse en innostunut H&M joulusta, vaikka moni kollegani sitä hehkuttikin. Kulta ja ns. luonnollinen teema ei puhuttele mun jouluista habitustani. Toki sieltä muutama kiva tuote löytyy myös tälle harakalle, kuten hopeiset kynttiläkipot kollaasissani.
Myöskään Ikean joulu ei antanut mulle sitä mitä jouluiselta esillepanolta toivon. Kauhean nirsoksi sitä onkin tullut. ;)

Tässähän ihan piristyy, kun unohtaa tuon pimeyden (sekä tulevan kellojen siirron) ja tekee sitä mistä saa suurta nautintoa, eli suunnittelee Joulun 2014 ilmettä.

Mutta nyt täytyy lähteä pitämään kauneustuokiota, kuten lakkailemaan kynsiä.
Huomenna olisi kiva näyttää hyvältä siellä ID-pippaloissa.
Ihanaa, että niin moni mun blogi-kamu osallistuu sinne. :)Mahtavaa iltaa ja viikonloppua,

Jonna
(Kuvat lainattu: Ellos, H&M, Hemtex. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentista!