sunnuntai 24. elokuuta 2014

Eteisen pikainen päivitysMoro,

Ihana päivä tämä sunnuntai on ollut. Auringonpaiste houkutteli mut kunnon lenkille ja ennen sitä puuhailin eteisen kaaoksen kanssa. Meillä on nimittäin tosi pieni tuulikaappi jonne kaikki jättää aina kenkänsä, eikä siellä mahtunut enää kävelemään. Mulla meni sitten hermot ja päätin organisoida tuulikaapin ja eteisen kenkä yms. jutut uudelleen.

Viime Ikean reissulta ostin kenkälaatikoita joihin sulloin rakkaan aviomieheni "sirot 45 kokoiset kanootit". Laatikot pinosin eteisen takkisyvennyksen sivuun. Siellä ne ei ole tiellä, mutta helposti otettavissa käyttöön. Kun noin isoja kenkiä on kolmet tuulikaapin lattialla, niin ei sinne muuta mahdukkaan.
Omat ja Mirkun kengät tunkaisin tuulikaapissa olevaan kaappiin, jossa olemme säilyttäneet jo aiemminkin osaa kengistämme. Useimmin käytössä olevat kenkämme jätin kenkätelineeseen takkien alle ja kumpparit tuulikaappiin.

Kenkälaatikoiden päälle mahtui hyvin meidän kenkienhoitokamat, eli suojasuihkeet, vahat sun muut. Takkeja on aika vähän tällä hetkellä eteisessä, kun on ollut lämpöisiä ilmoja, mutta kohta kun ne takit tuolta varastosta haetaan, niin eteinen pursuaa takkeja. On lenkkitakkia, toppatakkia, toppaliiviä, sadetakkia. En voi sanoa odottavani sitä innolla... ;)
Tälleen kolmen vuoden asumisen jälkeen, tulimme siihen päätökseen että valoa tarvitaan eteiseen. Tuulikaapissa on ollut aina valaisin, mutta eteinen on saanut valonsa olkkarista ja tuulikaapista. Nyt sitten virittelimme Clasun ritiläkuvun ja "pallolampun"tuohon peilin eteen tuomaan valoa.
Tuulikaapin seinä sai mustavalkoisen ilmeen taulu- ja korttikollaasista. Sinne jatkankin kollaasia pikkuhiljaa.

Mirkku oli lähdössä kavereiden kanssa ulos ja nappasin hänestä kuvan eteisessä, että hahmotatte hieman tuon tilan kokoa. Ei mikään palatsin hallitila, vaan hitokseen pieni eteinen. Mutta nyt se on toimiva. Ja mä mahdun kulkemaan tuulikaapista ilman, että tarvitsee noitua kun merimies ja potkia kenkiä sivuun. Veikkaanpa, että tämä ilo kestää tasan huomiseen...

Huomenna olisikin sitten taas uuden viikon aloitus ja töihin herääminen. Hyvin sain rytmin keikautettua tässä kolmen päivän vapailla ihan nurin. Tänään heräsin 11 aikoihin ja huomenna pitäisi sitten herätä viideltä-kuudelta. No, ei auta kun mennä nukkumaan aiemmin.
Lupailikohan ne taas sateita tänne Helsinkiin päin? Täytynee tarkistaa, etten lähde sandaaleissa taas ulos. Sitäkin on välillä käynyt.

Mitäs viikonloppuunne on kuulunut? Cheekkiä, lepoa, juhlaa, ruokaa? :)Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa,

Jonna2 kommenttia:

 1. Oi, miten järjestelmällistä! Hyvälle näyttää. :) Mä taidan tehdä seuraavan raivauksen vasta kun siirrytään talvikamoihin. Tai, voisihan sitä tässä vaiheessa siirtää sandaalit sun muut hellejutut eteisestä pois niin saattaisi joku järjestys hetken toimiakin. Meidän neidit vaan on tullut äitiinsä ja on aikamoisia kenkäfriikkejä, joten eteisen kenkäosasto on aikamoinen kaaos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella teidän perheen kenkämäärän, kun tuntuu että meidän mini perheemme jo hukkuu kenkiin vaikka ei olla edes mitään ihan tajuttomia kenkähulluja. :D
   Mä niin toivon että se talvi ei tulisi vielä, kun en tahtoisi kaikkia takkeja tuohon eteiseen. ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentista!